Cindy (28) was op zoek naar een gezonde manier om af te vallen en vond Zlim. Toch lukte het haar het eerste half jaar niet erg goed om gewicht te verliezen. De knop moest nog verder om. “Na een half jaar was ik nog maar 5 kilo kwijt. Voor de zoveelste keer werd ik aangemoedigd door de Zlim voedingsdeskundige en ineens begreep ik het en ging de knop om. Toen pas kon ik voor de volle 100 % tegenaan, en toen lukte het ook veel beter.”

Leefstijl aanpassen met Zlim

Cindy heeft haar leefstijl aangepast. Naast gezond en lekker eten sport ze nu drie keer per week bij Zlim. “Jong en oud sport hier gezellig met elkaar. Iedereen is welkom. Je wordt heel goed gesteund. Door te zlimmen ben ik nu al 36 kilo afgevallen en ruim 190 cm in omvang kwijt. Nog een paar kilo en ik heb mijn doel behaald.”

Een mooi voorbeeld voor iedereen die nog twijfelt; het verhaal van Cindy laat zien dat je er bij Zlim niet alleen voorstaat, maar dat je gemotiveerd wordt om naar je doel te werken. Cindy: “Ik ben blij dat het team niet opgaf en mij bleef steunen. Het gaat met ups en downs, maar ik weet me beter te herpakken als het even niet zo lekker gaat. Ook als ik mijn doel behaald heb, blijf ik lekker bij Zlim!”

 

Zlim klantervaring van Cindy

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?