Persoonlijke begeleiding

Bron van motivatie en ondersteuning

Bij Zlim weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om je motivatie vast te houden. Vol goede moed begin je op maandag om het op dinsdag alweer kwijt te zijn. Tel daar bij de talloze diëten, maaltijdvervangers, sportscholen en al de rest wat je al hebt geprobeerd en de moed zakt je in de schoenen. Wij bij Zlim verstaan dat. Naast onze op maat gemaakte adviezen voor een lekker en gezond eetpatroon en sporten in de warmtecabines, ondersteunen we je om van afslanken geen straf te maken maar een beloning. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om positief deze uitdaging aan te gaan. En dat alles zonder te diëten en zonder jojo effect.

We begeleiden je op moeilijke momenten door te luisteren en mee te denken. Om samen met jou structurele oplossingen te vinden, zodat jij je doel niet alleen bereikt, maar ook zeker behoudt! Persoonlijke begeleiding en aandacht is waar we goed in zijn.

Meer resultaat dankzij persoonlijke begeleiding

Afvallen is niet gemakkelijk. Daarom is persoonlijke begeleiding en permanente morele steun van onze bewegingscoaches zeer belangrijk. Zij zijn je ‘mental coach’ en begeleiden je tijdens het afslankproces. Je gaat bij hen de nodige steun en motivatie vinden tijdens moeilijke momenten.

Met Zlim sta je er niet alleen voor. Het is aangetoond dat afslanken onder begeleiding meer succes geeft en leidt tot een beter behoud van gewicht. Je bewegingscoaches staan garant voor het behalen van de afgesproken doelen. Bij Zlim word je altijd persoonlijk begeleid door deskundige consulenten en gediplomeerde diëtisten en/of voedingsconsulenten.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?