Kennismakingsgesprek

Naar Zlim voor een uitgebreid kennismakingsgesprek

Met Zlim maak je kennis met een gezonde levensstijl. Tijdens de intake word je uitgebreid geïnformeerd. Onze methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Daar leggen we alles over uit, zodat je precies weet hoe het werkt, wat je kunt verwachten van ons en hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken.

Na het gesprek is het tijd voor een meting. Je wordt op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Onze diëtiste beoordeelt of en wat we voor jou kunnen betekenen. Een behandeling bij Zlim is maatwerk en gericht op jouw gezondheid en vitaliteit. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijk behandelplan opgesteld.

Met Zlim investeer je in jouw gezondheid

Met onze aanpak verhoog je de kwaliteit van je leven en verlaag je je risico op welvaartsziekten zoals hoge bloeddruk, suikerziekte, hart- en vaatziekten, overbelasting van gewrichten en nog veel meer. Je wilt gezonder leven en verantwoord eten, maar niet langer diëten. Dan kan Zlim jou helpen met haar totaalmethode: je slankt niet alleen af, maar je gezondheid in het algemeen gaat er een stuk op vooruit.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?