Zlim Neerpelt

Unieke verhalen maken ons bijzonder

Mijn naam is Yvonne Theuws. Ik ben getrouwd met Martijn en heb 2 zonen, Krijn en Vince. Begin 2015 maakte ik als klant kennis met Zlim. Mijn eetgewoonten gaven eerder nooit problemen, maar met het ouder worden lieten de zoetigheden en het regelmatig nuttigen van alcohol toch hun sporen na. Ik ging samen met Zlim de strijd tegen de kilo’s aan. Al snel merkte ik dat een gezonde leefstijl mij een fitter en slanker lichaam gaf. Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost.

Door mijn enthousiasme ben ik me gaan verdiepen in het openen van een eigen Zlim studio. Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben, wilde ik graag op een ‘andere manier’ iets voor mensen betekenen. Na vele voorbereidingen gingen in maart 2016 de deuren van Zlim Neerpelt open.

“Ons doel is je weer laten stralen!”

Een warm welkom

De eerste stap zetten kan moeilijk zijn en daarom vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. Onze gezellige en kleinschalige studio zorgt gelijk voor een warm welkom. Zlim biedt een leuke en verantwoorde manier om bezig te zijn met een gezonde leefstijl. We weten vaak wel wat onze valkuilen zijn, alleen is het in de praktijk soms moeilijk om hier de controle over te krijgen.

Als ervaringsdeskundige herken ik mezelf steeds weer in de klanten. Ik ben trots en voel de blijdschap op de goede momenten en de teleurstelling op de moeilijkere momenten. Afslanken gaat soms met vallen en opstaan, dat is ook niet erg, daar leer je alleen maar van. We blijven je ondersteunen en motiveren, en dat doen we met liefde en plezier.

Zlim Neerpelt

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?

Neerpelt

Stationsstraat 9 / 3910 Neerpelt

T / 011 - 43 73 77 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag09.00 - 20.00
  • Dinsdag09.00 - 20.00
  • Woensdag09.00 - 12.00
  • Donderdag09.00 - 20.00
  • Vrijdag09.00 - 13.00
  • Zaterdag09.00 - 13.00
  • ZondagGesloten