Even voorstellen

Met veel passie en plezier runnen wij, Kyra Tummers en Nicole Ketelaars, sinds 2013 samen Zlim Sittard. Naast ons drukke en  gezellige gezinsleven vinden wij in het ondernemerschap een uitlaatklep. Na zoveel jaren zijn wij in ons werk een twee-eenheid geworden en vullen elkaar perfect aan. Kyra heeft bewegingswetenschappen gestudeerd en Nicole reclame- en presentatietechnieken. Beiden hebben wij de opleiding Gewichtsconsulent gedaan met de specialisatie; Sport & Voeding en Kinderen & Voeding.

We zijn erg blij met onze samenwerking met diëtist Lieke Sangers. In 2015 is zij afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek en sinds 2017 heeft ze ook haar eigen praktijk.   Haar passie is voeding en ze vindt het heerlijk om hier mee bezig te zijn en op een professionele manier mensen te helpen.

“Momentje voor jezelf”

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Genieten en gelukkig zijn

Zlim betekent meer dan alleen maar bewegen en voeding. Het is een totaalconcept. Op een goede en fijne manier bezig zijn met je leefstijl. Met als rode draad genieten en gelukkig zijn. Dat is onze visie! Uiteindelijk weten we allemaal wel hoe ‘het’ moet, alleen is het in de praktijk soms moeilijk om oude gewoontes om te zetten naar nieuwe. Alles draait om een goede balans. Dat is nou precies waar wij jou mee gaan helpen.

Wat is voor jou belangrijk en wat is je doel? Het bewegingsprogramma en de voedingsbegeleiding sluiten daarbij aan. Daarnaast moeten de bezoekjes aan Zlim geen ‘moetje’ worden. Daarom zorgen wij voor een persoonlijke en gezellige sfeer waar, naast het bewegen, ruimte is voor ontspanning. Een relaxte ozonbehandeling is daar onderdeel van, een momentje voor jezelf!

“Het allerleukste vinden wij het persoonlijke contact met ‘onze dames’ “

Samen op zoek naar de juiste levensstijl

Elke vrouw heeft haar eigen verhaal en haar eigen idee over gezonde leefstijl. En om samen met jou op zoek te gaan naar die juiste manier, maakt ons werk nou precies zo ontzettend leuk! Soms met ups en downs maar uiteindelijk houden we altijd die rode draad voor ogen.

Het blijven vernieuwen en groeien met Zlim blijft elke dag een toffe uitdaging waar wij allebei ons ei in kwijt kunnen. Maar het allerleukste vinden wij het persoonlijke contact met ‘onze dames’. Hun unieke verhalen maken ons werk bijzonder en om samen naar een doel te werken geeft enorm veel voldoening. Dat is toch heerlijk om te kunnen zeggen!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Onze vestiging

Zlim Sittard

Sittard

Havikstraat 5a / 6135 ED Sittard (ingang links om de hoek, 1e verdieping)

T / 0634088755 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag09.00 - 12.00 en 17.30 - 21.00
  • Dinsdag09.00 - 12.00 en 18.00 - 21.00
  • Woensdag09.00 - 12.00
  • Donderdag09.00 - 12.00 en 17.00 - 21.00
  • Vrijdag09.00 - 12.00
  • Zaterdag09.00 - 12.00
  • ZondagGesloten