Lees hier alle maatregelen omtrent corona: meer info

Nijmegen

Ziekerstraat 27 / 6511 LD Nijmegen

T / /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandagopent binnenkort
  • Dinsdagopent binnenkort
  • Woensdagopent binnenkort
  • Donderdagopent binnenkort
  • Vrijdagopent binnenkort
  • Zaterdagopent binnenkort
  • ZondagGesloten

Zlim Nijmegen

Binnenkort opent Zlim haar deuren op een fantastische nieuwe locatie in de binnenstad van Nijmegen. Zlim staat voor een gezonde levensstijl en bewijst zich al meer dan 30 jaar. Bij Zlim sport je in een fijne omgeving met persoonlijke aandacht en professionele coaching. We geloven in een holistische aanpak waarbij body, food & mind centraal staan.

Bewegen in een warmtecabine, ontspannen in de ozoncabine en de juiste voedingsbegeleiding en mindset. Dat is wat Zlim jou kan bieden. Bij Zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder, maar je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Wil jij zlimmen in Nijmegen? Vraag dan nu alvast een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en wij nemen contact met je op zodra onze deuren open zijn!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Persoonlijke begeleiding voor optimaal resultaat

Afvallen is niet makkelijk. Daarom is persoonlijke begeleiding en permanente morele steun van onze deskundige consulenten zeer belangrijk. Zij zijn je ‘mental coach’ en begeleiden je tijdens het afslankproces. Je vindt bij hen steun tijdens moeilijke momenten en de nodige motivatie.

Met Zlim sta je er niet alleen voor! Afslanken onder begeleiding geeft namelijk meer succes en een beter behoud van gewicht. Je begeleidsters zorgen er samen met jou voor dat jij de afgesproken doelen haalt.

“Zlim helpt jou naar een gezonde leefstijl en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan”

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Zlim Nijmegen is op zoek naar jou!

Voor deze nieuwe Zlim vestiging zoeken we een assistent bedrijfsleider en een instructrice / voedingskundige / leefstijlcoach. Heb jij passie voor bewegen, voeding en leefstijl? Weet jij als geen ander hoe je zorg draagt voor een goede sfeer op de werkvloer? En ben je ondernemend genoeg om ons vernieuwde Zlim-concept uit te dragen? Dan zoeken we jou! Kijk hier voor de vacatures en een sollicitatie formulier.

Op zoek naar een leuke baan bij Zlim Nijmegen?