Nijmegen

Ziekerstraat 27 / 6511 LD Nijmegen

T / +31619513528 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag09:00 - 12:00 en 17:00 - 20:00
  • Dinsdag09:00 - 12:00 en 17:00 - 20:00
  • Woensdag09:00 - 12:00 en 17:00 - 20:00
  • Donderdag09:00 - 12:00 en 17:00 - 20:00
  • Vrijdag09:00 - 12:00
  • Zaterdag09:00 - 12:00
  • ZondagGesloten

Zlim Nijmegen

Binnenkort opent Zlim haar deuren op een fantastische nieuwe locatie in de binnenstad van Nijmegen. Zlim staat voor een gezonde levensstijl en bewijst zich al meer dan 30 jaar. Bij Zlim train je in een fijne omgeving met persoonlijke aandacht en professionele coaching. We geloven in een holistische aanpak waarbij body, food & mind centraal staan.

Bewegen in een warmtecabine, ontspannen in de ozoncabine en de juiste voedingsbegeleiding en mindset. Dat is wat Zlim jou kan bieden. Bij Zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder, maar je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Kom jij zlimmen in Nijmegen? Vraag dan nu alvast een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en wij nemen contact met je op zodra onze deuren open zijn!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Onze holistische aanpak

Body
Sporten bij Zlim, in een hot cabin van 36 graden, is kort en effectief. Onze coaches zorgen ervoor dat je in een work-out van een half uur het maximale resultaat behaald. Naast de hot cabin geven we ook andere fijne lessen zoals yoga, pilates en begeleide meditaties.

Food
Iedere vrouw is anders en heeft ook iets anders nodig qua voeding. Tijdens de voedingsbegeleiding stellen we een plan op dat past bij jouw behoeftes. Samen ontdekken we wat werkt voor jou.

Mind
Een goede balans in je leven start met een gezonde mindset. Jouw leefstijlcoach reikt tools aan die jouw helpen de beste versie van jezelf te zijn en te blijven.

Misie

Zlim is er voor iedere vrouw die op een toegankelijke manier op zoek is naar de balans tussen body, food & mind. Dat doen wij door onze persoonlijke aanpak en het sporten in hot cabins. Een veilige, persoonlijke en effectieve manier om aan je doelen te werken. Onze focus ligt op een gezonde leefstijl vanuit een holistisch perspectief.

Visie

Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je goed in je vel zit, zowel lichamelijk als geestelijk. De invulling van een gezonde leefstijl is alleen voor iedereen anders. Zlim helpt vrouwen bij het ontwikkelen van je eigen leefstijl door jouw lichaam te leren kennen en daarop een plan te ontwikkelen.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Onze werkwijze

De start van jou Zlim-journey
Waar sta je en waar wil je naartoe? We luisteren naar jouw verhaal.

Leer de werking van jouw lichaam kennen
We sparren over de juiste body, food & mind tools en stellen jouw persoonlijke plan samen.

Bouw aan je routine
Stap voor stap en in jouw tempo ga je aan de slag met je body, food & mind tools. We ontdekken welke routine bij jou past.

Boost je geluk, energielevel en motivatie.
We reiken tools en challenges aan die passen bij het seizoen en de tijdsgeest.

Op zoek naar een leuke baan bij Zlim Nijmegen?

“Zlim helpt jou naar een gezonde leefstijl en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan”