Welkom bij Zlim Best!

Ben je op zoek naar een effectieve en persoonlijke aanpak om fit en gezond door het leven te gaan? Zoek niet verder! Bij Zlim staan we klaar om je op deze reis te begeleiden.

Bij Zlim Best begrijpen we dat afvallen niet alleen gaat over het verliezen van kilo’s, maar ook over het ontwikkelen van een gezonde levensstijl die je kunt volhouden. Onze holistische benadering combineert beweging, voeding en persoonlijke coaching om je te helpen jouw doelen te bereiken én te behouden.

“Verstandig en gezond eten, in combinatie met voldoende beweging, is uiteindelijk de beste levensstijl”

Intensieve en deskundige begeleiding geeft een goed gevoel

Ons team van ervaren coaches en voedingsdeskundigen is toegewijd aan jouw succes en zal er zijn om te ondersteunen en motiveren gedurende jouw hele traject. We beginnen met een uitgebreide intake waarin we jouw persoonlijke doelen en wensen bespreken. Vervolgens stellen we samen een op maat gemaakt programma op dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en mogelijkheden.

Onze studio is uitgerust met alle moderne faciliteiten, maar is tegelijkertijd een ontspannen en gastvrije omgeving waar je je op je gemak voelt en vol vertrouwen aan je doelen kunt werken.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen zullen we werken aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf. Bij Zlim Best ben je in goede handen!

Onze vestiging

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?

Best

De Waal 46 / 5684 PH Best

T / 0499 - 377 900 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag09.00 - 21.00
  • Dinsdag09.00 - 21.00
  • Woensdag09.30 - 12.00
  • Donderdag09.00 - 21.00
  • Vrijdag08.30 - 12.00
  • Zaterdag08.30 - 12.30
  • ZondagGesloten