De maat was vol. Femke baalde van haar gewicht en het daarbij horende lichaam. Ze wilde weer zwemmen met haar kinderen in plaats van met haar lange broek aan de kant zitten. “Het vertrouwen in afvallen was ver te zoeken. Elke poging strandde uiteindelijk in het welbekende jojo effect. Precies op het juiste moment zag ik een advertentie van Zlim voorbij komen. Even twijfelde ik, zou ik dat kunnen? Zou het mij lukken om af te vallen? Maar er moest iets gebeuren, dus ik ben de uitdaging aangegaan. En wat ben ik daar nu blij mee!”

Gezond eetpatroon

Afvallen is natuurlijk een hele prestatie, maar daarna op gewicht blijven is vaak het moeilijkst. Femke heeft er alle vertrouwen in dat het haar gaat lukken. “Mijn eetpatroon is in positieve zin zoveel veranderd. Voorheen at ik de hele dag door en had ik nog steeds honger. Nu heb ik meer structuur met hoofdmaaltijden en tussendoortjes en daar voel ik me goed bij. Ik heb zonder een dieet te volgen een nieuw eetpatroon ontwikkeld dat bij mij en mijn leven past.”

Met alle hulp, begeleiding, motiverende peptalks van Zlim en haar harde werk is het Femke gelukt om maar liefst 10 kg en 65 cm af te vallen. “Naast al deze mooie getallen is ook mijn zelfvertrouwen toegenomen, dat is misschien nog wel het belangrijkste resultaat. Als kers op de taart ben ik deze zomer gaan zwemmen met de kinderen!”

 

Femke Zlim klantervaring

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?