Het aangepaste rooster voor de zomervakantie van Zlim Weert!

Werken aan een gezonde leefstijl is echt leuk!

Zlim Weert (voorheen Bodystyling center Weert) werd geopend op 1 september 1996 door de Belgische fysiotherapeute Rita Smets. Na veel jaar met plezier zowel in Weert als op andere plekken Zlim gerund te hebben werd het tijd om een stap terug te zetten. In 2013 nam Renee met veel enthousiasme de studio in Weert over. Met veel passie en plezier runt zij samen met haar vaste team Zlim. Renee is ervan overtuigd dat het belangrijk is dat te doen waar je gelukkig van wordt. Tijdens haar opleiding Pedagogiek koos zij voor de minor Health en lifestyle, waarna de titel Lifestyle coach volgde. Dit gaf de aanzet tot het overnemen van Zlim Weert. Renee: ‘’Werken op de plek waar je happy van wordt betekent voor mij een stukje levensgeluk. Het Zlim concept past voor 100% bij mij, het is persoonlijk, kleinschalig, ik ben bezig met gezond en lekker eten, beweging en ontspanning. Dames begeleiden op een eerlijke en leuke manier. Mijn doel is ieder in te laten zien dat het werken aan een gezonde leefstijl echt leuk is! Je voelt je lekkerder. En geloof mij het hoeft niet helemaal uitgebalanceerd te zijn, dat is het bij mij ook niet (2 jonge kinderen). Jouw doel moet passen binnen jouw leven ofwel er moet balans zijn.

“Werken op de plek waar je happy van wordt betekent voor mij een stukje levensgeluk”

Iedere maaltijd een kleurrijk feestje

Sinds 2014 is Marieke onze diëtiste niet meer weg te denken bij Zlim Weert. Naast haar liefde voor haar dochter Anna, vriend Patrick en hardlopen wordt zij dolgelukkig van eten. ‘’Ik denk er de hele dag aan en probeer van iedere maaltijd een kleurrijk feestje te maken, het is voor mij altijd de uitdaging om de maaltijden zo gezond en lekker mogelijk te maken.’’. Marieke helpt ieder graag op een persoonlijk wijze bij het bewegen en het realiseren van een gezond maar lekker voedingspatroon. Voor leuke tips rondom voeding zit je bij Marieke goed!

Een luisterend oor bieden

Ellen alweer ruim 7 jaar een vast gezicht binnen Zlim Weert. Door de kennis en ervaring die zij als verpleegkundige in verschillende disciplines heeft opgedaan past Ellen mooi in ons team. Ellen: ‘’Het zorgen voor anderen zit in mijn bloed. Daarnaast vind ik het leuk om jou vanaf de zijlijn te begeleiden en een luisterend oor te bieden. Om fit te blijven zorg ik er iedere dag voor dat ik even ga ‘’luchten’’ en bewegen. Goede voeding en gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad.’’

Je komt tot rust en ontmoet fijn mensen

Na jaren zelf bij Zlim gesport te hebben, trok Elly de stoute schoenen aan om te solliciteren bij ons. Een gedreven dame met een brede interesse op het gebied van voeding, beweging en gezondheid. Als gewichtsconsulente is Elly een mooie toevoeging aan ons team. Elly: ‘’Bij Zlim komt voor mij alles samen; naast bezig zijn met je lichamelijke gezondheid kom je tot rust en ontmoet je fijne mensen.’’

Zie Zlim niet als iets dat moet, zie het als een moment voor jezelf

Marlon kwam vorig jaar als stagiaire via de opleiding voeding en leefstijl adviseur, in ons team. Inmiddels ondersteunt zij ons met veel enthousiasme op de werkvloer. Marlon: ‘’Zlim voelt voor mij als een veilige warme plek om met plezier aan je gezondheid te werken. Zie Zlim niet als een moet moment, maar een moment van rust. Echt iets voor jezelf!’’.

Geen dieet voor gezonde leefstijl

Al sinds de start zijn wij ervan overtuigd dat je geen dieet hoeft te volgen voor een gezonde leefstijl. De voedingsadviezen waar wij achter staan, zijn de adviezen zoals deze gegeven worden door het voedingscentrum. Ooit horen wij de term ‘oubollig’ terug over het voedingscentrum, wij zien dit als iets positiefs. Natuurlijk is het belangrijk om met de tijd mee te gaan, het voedingscentrum verwerkt altijd de nieuwste inzichten rondom voeding in haar adviezen. Alle inzichten zijn wetenschappelijk bewezen. Wij zien het zo, er zijn al heel veel diëten de afgelopen jaren gepasseerd, het advies van het voedingscentrum (met kleine) aanpassingen is altijd overeind gebleven. Vertrouw hierop, je hoeft niet gek te doen om gewicht te verliezen.

Met persoonlijke aandacht rondom voeding, een persoonlijk beweegplan en natuurlijk ons ontspannen onderdeel de ozon begeleiden wij jou graag naar jouw gezonde balans. Dat is toch genieten?!

Onze vestiging

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?

Weert

Dries 57 / 6006 HR Weert

T / 0495 - 531 568 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag08.30-14.00 en 17.00-21.00
  • Dinsdag08.30-12.00
  • Woensdag08.30-12.00 en 17:30 - 20.30
  • Donderdag08.30-14.00 en 17.00-21.00
  • Vrijdag08.30-12.30
  • Zaterdag08.30 - 12.00
  • ZondagGesloten