Tijdens een lunch onderweg in de auto vertelde de medereizigster van Lenie enthousiast over hoe zij serieus aan haar gewicht en figuur aan het werken was bij Zlim. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Het verlangen van Lenie om echt iets aan haar gewicht en figuur te doen werd groter en ze maakte een afspraak voor een figuuranalyse.

BMI was te hoog

“Best confronterend om gemeten en gewogen te worden en te zien dat mijn BMI te hoog was. Jarenlang heb ik mijn kop in het zand gestoken. Ik had al lang niet meer op de weegschaal gestaan en probeerde mezelf (en anderen) wijs te maken dat het was zoals het was. Maar ik vond het helemaal niet prima en ik schaamde me.”

Lenie ging nooit meer naar de sauna, terwijl ze dat altijd heel graag deed. Wat was er voor nodig, zodat ze wel weer durfde te gaan? “10 kg eraf! riep ik. Jarenlang heb ik 10 kilo minder gewogen en daar voelde ik me altijd prima bij. Ik had niet verwacht dat het mij zou lukken, maar het is me gelukt en zelfs meer dan dat!”

Zlim klantervaring Lenie

Superblij met het resultaat

Lenie heeft haar eetpatroon moeten veranderen, maar heeft dit niet als vervelend ervaren. “Het voelde niet als een dieet. De tips die ik kreeg hebben me ontzettend geholpen. Superblij met het resultaat dat ik heb bereikt. Ik voel me weer fit, beter in mijn lijf en ben weer blij met hoe ik eruit zie. Iedereen die serieus iets aan haar gewicht wil doen kan ik Zlim van harte aanraden!”

Mede dankzij de stimulerende woorden en begeleiding van Zlim is het Lenie gelukt om 11 kilo en 102 cm kwijt te raken.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?