Welkom bij Zlim Beuningen

Zlim Beuningen begon in 2003 met het begeleiden van vrouwen naar een gezonde leefstijl. Dankzij het succes en de resultaten van onze klanten zijn we gegroeid van een kleine ruimte op een bovenverdieping naar een ruime studio in een vrijstaand pand, met 9 sportcabines en 5 ozoncabines! De studio biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij ons kun je trainen in warmtecabines en vervolgens ontspannen in een ozoncabine voor huidverbetering. Via voedingsgesprekken begeleiden we jou naar een fit en vitaal leven. We bieden ook groepslessen aan, zoals Power Zlim, waarbij je in cabines werkt aan je conditie op een lekkere beat. Een speciale groepsles, Zlim Flow, biedt een yogagevoel. Naast trainingen bieden we verschillende (lichaams)behandelingen aan, zoals trilplaat, pedicure, gellak voor nagels, lymfedrainage, collageenbank, massagestoel en EMB-bloedtesten. Gun jezelf tijd en ontspanning. Met ons uitgebreide aanbod en onze fijne studio ben je bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

“Onze studio: een vertrouwde omgeving waar iedere vrouw uniek is.”

Begeleiding

Met onze intensieve en deskundige begeleiding is onze studio een vrouwvriendelijke omgeving, waarin vrouwen op een verantwoorde manier aan hun figuur kunnen werken. In onze warme en gezellige studio hebben wij al méér dan honderden vrouwen begeleid naar een gezonde leefstijl, jong én oud. Wij maken samen een plan dat op jouw leefstijl is aangepast. Of dit nou gaat om een gezond gewicht te bereiken, een gezond(er) voedingspatroon aanleren of wil je je gewoon weer fit voelen? Met onze expertise en enthousiasme helpen wij jou graag!

Voeding

Door onze gediplomeerde BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) gewichtsconsulente hebben wij veel expertise op het gebied van voeding. Bij ons hoef je geen streng dieet te volgen en geen honger te lijden. Wij werken niet met pillen, shakes en poeders. Gewoon normale voeding! Ons streven is om samen met jou een eetpatroon te creëren, die in jóúw leven past. Daar horen natuurlijk ook feestjes, etentjes en gezelligheid bij. Samen een goede balans vinden tussen gezond én genieten, daar staan wij voor.

Leuke tip! Wist je dat veel zorgverzekeringen de kosten dekken voor diensten die vallen onder de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)? Zlim Beuningen kan hiervan gebruikmaken. Let op: niet alle Zlim-vestigingen zijn hierbij aangesloten.

“Kracht door begeleiding, energie door training, brandstof door de juiste voeding”

Alleen bij Zlim Beuningen: extra behandelingen

Zlim Beuningen onderscheidt zich van andere Zlim-studio’s door de uitgebreide behandelmogelijkheden die wij bieden. Bij ons kun je genieten van diverse behandelingen, waaronder:

 • Pedicurebehandelingen
 • Gellak voor de nagels
 • Trilplaat
 • Collageenbank
 • Lymfedrainage
 • Bodywrap
 • Harsbehandelingen voor wenkbrauwen en bovenlip
 • Wenkbrauwen verven en epileren
 • Massagestoel

APK Healtscan voor je lichaam en geest

Ben jij benieuwd naar wat je lichaam jou te vertellen heeft? Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt, zoals vitamines en mineralen? Of loop je al een tijdje met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je erg moe en futloos, hormonaal uit balans, slaap je slecht, val je maar niet af, heb je last van je darmen of andere lichamelijke ongemakken?

Bij Zlim Beuningen bieden wij Energetische Morfologische Bloedtesten (EMB) aan, die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

Een EMB-bloedtest is een testmethode waarbij er doormiddel van een vingerprik een beetje bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht in een laboratorium. Daarbij wordt jouw verhaal en achtergrond meegenomen.

Nadat het is onderzocht krijg je uitgebreide informatie over de conditie van je lichaam. Zo kunnen er signalen naar voren komen van een eventuele vitaminen- en mineralentekort, voedselsensitiviteiten en of er zich parasieten, schimmels en/of bacteriën in je darm bevinden. Daarnaast wordt ook gemeten of er sprake is van een toxische belasting, een hormonaal disbalans of je stresswaarden te hoog zijn en nog veel meer.

Lidmaatschappen informatie

Wat onze lidmaatschappen bij Zlim Beuningen zo speciaal maakt:

– Geniet maandelijks, bij elk abonnement, van gratis lichaamsmetingen en wegingen.
– Profiteer bij elk abonnement van maandelijks gratis voedingsgesprekken, om jouw gezondheidsdoelen te ondersteunen.
– Ervaar het gemak van gratis parkeergelegenheid direct naast onze studio
– Ontdek de voordelen van onze aansluiting bij Bedrijfsfitness Nederland

“Nieuwsgierig naar Zlim Beuningen? Bel ons gerust of stuur een whatsapp berichtje! We kijken uit naar je komst”

Onze vestiging

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Beuningen

De Balmerd 2 / 6641 LD Beuningen

T / 06-26735259 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

 • Maandag08.30 - 13.00 en 16.30 - 20.30
 • Dinsdag08.30 - 13.00 en 16.30 - 20.30
 • Woensdag08.30 - 13.00 en 16.30 - 20.30
 • Donderdag08.30 - 13.00 en 16.30 - 20.30
 • Vrijdag08.30 - 13.00
 • Zaterdag09.00 - 11.30
 • ZondagGesloten