Welkom bij Zlim Beuningen

Zlim Beuningen is begonnen in 2008 met het begeleiden van vrouwen naar een gezonde leefstijl. Door groot succes én resultaat van deze vrouwen, zijn wij van een kleine ruimte op een bovenverdieping uitgegroeid tot een zeer riante studio in een groot vrijstaand pand, met maar liefst 9 sportcabines en 5 ozoncabines! De studio beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Bij ons in de studio kun je bewegen in warmte cabines en aansluitend relaxen in een huid verbeterende ozoncabine. In combinatie met voedingsgesprekken begeleiden wij jou naar een fit en vitaal leven. Daarnaast bieden wij ook andere (lichaam)behandelingen aan, zoals o.a. trilplaat, pedicure, lymfedrainage, collageenbank en EMB bloedtesten etc. Gun jij jezelf ook wat tijd en ontspanning? Door alle mogelijkheden hier, ben je bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

“Een ons gewichtsverlies levert een pond zelfvertrouwen op”

Begeleiding

Met onze intensieve en deskundige begeleiding is onze studio een vrouwvriendelijke omgeving, waarin vrouwen op een verantwoorde manier aan hun figuur kunnen werken. In onze warme en gezellige studio hebben wij al méér dan honderden vrouwen begeleid naar een gezonde leefstijl, jong én oud. Wij maken samen een plan die op jouw leefstijl is aangepast. Of dit nou gaat om een gezond gewicht te bereiken, een gezond(er) voedingspatroon aanleren of wil je je gewoon weer fit voelen? Met onze expertise en enthousiasme helpen wij jou graag!

Voeding

Door onze gediplomeerde BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) gewichtsconsulente én diëtiste hebben wij veel expertise op het gebied van voeding. Bij ons hoef je geen streng dieet te volgen en geen honger te lijden. Wij werken niet met pillen, shakes en poeders. Gewoon normale voeding! Ons streven is om samen met jou een eetpatroon te creëren, die in jóúw leven past. Daar horen natuurlijk ook feestjes, etentjes en gezelligheid bij. Samen een goede balans vinden tussen gezond én genieten, daar staan wij voor.

Wij bieden verschillende kuren aan, afhankelijk van wat jou doelstellingen zijn. In deze kuren gaan we samen een X aantal weken intensief aan de slag. Een kuur bestaat uit:

  • 2x per week trainen in een warmtecabine aansluitend met ozontherapie
  • Om de 5 keer sporten word je gewogen en op negen plekken gemeten op je lichaam
  • Voedingsadvies op maat, structurele gesprekken om de motivatie hoog te houden

Ook bieden wij abonnementen in verschillende vormen aan.

Wist je ook dat veel zorgverzekeringen vanuit de BGN vergoeden? Ook vanuit de diëtetiek kun je een aantal uren vergoed krijgen.

“Wie gezond en fit is, leeft leuker en langer”

APK Healtscan voor je lichaam en geest

Ben jij benieuwd naar wat je lichaam jou te vertellen heeft? Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt, zoals vitamines en mineralen? Of loop je al een tijdje met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je erg moe en futloos, hormonaal uit balans, slaap je slecht, val je maar niet af, heb je last van je darmen of andere lichamelijke ongemakken?

Bij Zlim Beuningen bieden wij Energetische Morfologische Bloedtesten (EMB) aan, die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

Een EMB-bloedtest is een testmethode waarbij er doormiddel van een vingerprik een beetje bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht in een laboratorium. Daarbij wordt jouw verhaal en achtergrond meegenomen.

Nadat het is onderzocht krijg je uitgebreide informatie over de conditie van je lichaam. Zo kunnen er signalen naar voren komen van een eventuele vitaminen- en mineralentekort, voedselsensitiviteiten en of er zich parasieten, schimmels en/of bacteriën in je darm bevinden. Daarnaast wordt ook gemeten of er sprake is van een toxische belasting, een hormonaal disbalans of je stresswaarden te hoog zijn en nog veel meer.

ZelfCare

Zlim Beuningen onderscheidt zich van andere Zlim-studio’s door de vele mogelijkheden van behandelingen. Zo kun je bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

– Pedicure behandelingen

– Massagestoel                           – Manicurebehandelingen (nagels)

– Trilplaat                                      – Collageenbank

– Cavitatie                                     – Lymfedrainage

– Bodywrap                                   – Vrouwenarrangementen

Ook bieden wij vrouwenarrangementen aan, een combinatie van verschillende behandelingen inclusief uitgebreide lunch door ons verzorgd.

Een ontspannend middagje met vriendinnen? Een leuk vrijgezellenfeestje? Een vriendin, tante of collega die het verdiend om goed in de watten gelegd te worden?

Dan is dit het ultieme uitje!

Kijk eens op onze Instagram -en Facebookpagina ZelfCare voor meer informatie over onze verwenarrangementen.

“Het is het heerlijk om te zien hoe de dames hier stralend de deur uitlopen!”

Onze vestiging

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Beuningen

De Balmerd 2 / 6641 LD Beuningen

T / 06-26735259 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag08.30 - 13.00 en 16.30 - 20.30
  • Dinsdag08.30 - 13.00 en 16.30 - 20.30
  • Woensdag08.30 - 13.00 en 16.30 - 20.30
  • Donderdag08.30 - 13.00 en 16.30 - 20.30
  • Vrijdag08.30 - 13.00
  • Zaterdag09.00 - 11.30
  • ZondagGesloten