Een betere gezondheid en balans

Zlim is een fantastische methode waarbij wij jou met onze passie voor voeding en gezondheid kunnen helpen met een fitter en gezonder lijf. Meer balans in voeding en beweging, meer balans in je lijf. Ieder mens is uniek. Daarom is een voedings- en bewegingsadvies op maat zo belangrijk. Om jou fitter, gezonder en gelukkiger te zien worden, daar doen we het voor!

Graag inspireren wij je in jouw zoektocht naar een betere gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende figuuranalyse en kennismaking. Of vraag direct online een afspraak aan, zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

“Wij bieden individuele begeleiding voor optimaal resultaat”

Zlim Velp staat voor je klaar

Met plezier stel ik mijzelf aan jou voor; ik ben Maartje de Rooij, Voedingskundig Manager, Orthomoleculair Gewichtsconsulent, moeder van 3 jongens en nu ook een hele trotse bedrijfsleider van Zlim Velp te Gelderland. Na jarenlang in de levensmiddelenindustrie te hebben gewerkt, heb ik vervolgens op Curaçao een afslankstudio opgezet. Een mooie en zeer leerzame tijd. Dat inspireerde me zo, dat ik me verder gaan specialiseren in (orthomoleculaire) voeding en gezondheid. In januari 2017 ben ik gaan werken bij Zlim in Ooij en in 2018 ook in Elst.

In 2020 is er een nieuwe bijzondere periode aangebroken, want vanaf maart 2020 hebben wij onze eigen prachtige studio in Velp geopend. Samen met het top team, zorgen wij voor een warme en fijne sfeer waar jij je zeker helemaal thuis gaat voelen.

Onze vestiging

Julia

Ik ben Julia Groot, ik ben 18 jaar oud en doe de opleiding voeding en welzijn aan het Helicon mbo Velp. Verder doe ik aan hardlopen op hoog niveau en daarvoor train 7 keer in de week. Ik heb er voor gekozen om bij Zlim stage te lopen, omdat Zlim een bijzondere methode heeft om af te slanken. Namelijk het bewegen in warmtecabines en de ozontherapie. Dit sprak mij heel erg aan, omdat ik er nog nooit van gehoord had en het mij daarom heel erg interessant leek om hier meer over te weten te komen. Het sluit daarbij ook mooi aan op mijn opleiding aangezien een juist voedingsschema ook past bij de kuren van Zlim en dat is ook iets waarover ik meer zou willen leren.

Op het moment ben ik druk bezig met alle oefeningen op de juiste manier te leren uitvoeren, zodat als Zlim weer open mag, ik zo snel mogelijk aan de slag kan gaan met klanten. En ik moet zeggen, die oefeningen zien er vaak makkelijker uit dan dat het is. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te leren kennen als we weer open mogen. Tot dan!

Michelle

Mijn naam is Michelle Kunneman, ik ben 23 jaar en ik woon in Zevenaar. Sinds mijn 15e heb ik een voorliefde voor het helpen van mensen op het gebied van voeding, ik vond het toen al heel erg leuk om allerlei informatie op te zoeken over voeding en mijn kennis te delen met andere mensen. Deze passie is tot heden nog steeds bij mij gebleven. Om deze reden heb ik na de middelbare school ervoor gekozen om de opleiding Voeding en welzijn mbo-niveau 4 op het Helicon in Velp te volgen. Zelf ben ik ook actief bezig met een gezonde leefstijl toe te passen in mijn dagelijks leven. Naast gezonde voeding, fitness ik met veel plezier en interesseer ik me in verschillende methodes voor ontspanning. Ik heb er super veel zin in om bij Zlim aan de slag te gaan en meer te leren over de werkwijze van Zlim. Wat ik erg goed vind aan de afslankmethode van Zlim is dat deze realistisch is en ook goed vol te houden is op langer termijn. Ik kijk ernaar uit om binnenkort jullie te mogen coachen en jullie persoonlijke doelen te helpen realiseren.

Tot snel!!

Cameron

Mijn naam is Cameron en ik ben de nieuwe stagaire bij Zlim Velp. Ik volg de opleiding Food & Lifestyle in Schiedam en zit nu in mijn examenjaar. Ik heb tijdens deze opleiding mijn fitvak A certificaat al weten te behalen, dus vandaar dat Zlim voor mij de perfecte plek is om stage te lopen vanwege de combinatie van sport en voeding.Mijn interesses liggen bij alles dat te maken heeft met een gezonde leefstijl, dus leer ik graag over voeding en probeer ook graag nieuwe dingen uit qua voeding, sport en mindfulness. Ik vind Zlim Velp een super fijne, knusse en rustgevende plek. Hierin kan je de mensen goed begeleiden en zal het voelen als een moment voor jezelf op weg naar een gezonder leven en is het een moment om even tot rust te komen. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn eindstage bij Zlim mag doen en hoop dat de toekomst mij hier meer kan brengen… ik heb al veel van jullie mogen ontmoeten en kan niet wachten om ook iets te kunnen betekenen in jullie Zlim avontuur. Tot snel!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Velp (GE)

Reigerstraat 30G / 6883 ES Velp

T / 026 - 720 08 26 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag09.00 - 12.00 en 17.00 - 20.00
  • Dinsdag09.00 - 12.00 en 17.00 - 20.00
  • Woensdag09.00 - 12.00 en 17.00 - 20.00
  • Donderdag09.00 - 12.00 en 17.00 - 20.00
  • Vrijdag09.00 - 12.00
  • Zaterdag09.00 - 12.00
  • ZondagGesloten