Een betere gezondheid en balans

Zlim is een fantastische methode waarbij wij jou met onze passie voor voeding en gezondheid kunnen helpen met een fitter en gezonder lijf. Meer balans in voeding en beweging, meer balans in je lijf. Ieder mens is uniek. Daarom is een voedings- en bewegingsadvies op maat zo belangrijk. Om jou fitter, gezonder en gelukkiger te zien worden, daar doen we het voor!

Graag inspireren wij je in jouw zoektocht naar een betere gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende figuuranalyse en kennismaking. Of vraag direct online een afspraak aan, zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

“Wij bieden individuele begeleiding voor optimaal resultaat”

Zlim Velp staat voor je klaar

Met plezier stel ik mijzelf aan jou voor; ik ben Maartje de Rooij, Voedingskundig Manager, Orthomoleculair Gewichtsconsulent, moeder van 3 jongens en nu ook een hele trotse bedrijfsleider van Zlim Velp te Gelderland. Na jarenlang in de levensmiddelenindustrie te hebben gewerkt, heb ik vervolgens op Curaçao een afslankstudio opgezet. Een mooie en zeer leerzame tijd. Dat inspireerde me zo, dat ik me verder gaan specialiseren in (orthomoleculaire) voeding en gezondheid. In januari 2017 ben ik gaan werken bij Zlim in Ooij en in 2018 ook in Elst.

In 2020 is er een nieuwe bijzondere periode aangebroken, want vanaf maart 2020 hebben wij onze eigen prachtige studio in Velp geopend. Samen met het top team Ingeborg en Bo, zorgen wij voor een warme en fijne sfeer waar jij je zeker helemaal thuis gaat voelen.

Onze vestiging

Onze stagiaire

Ik ben Julia Groot, ik ben 18 jaar oud en doe de opleiding voeding en welzijn aan het Helicon mbo Velp. Verder doe ik aan hardlopen op hoog niveau en daarvoor train 7 keer in de week. Ik heb er voor gekozen om bij Zlim stage te lopen, omdat Zlim een bijzondere methode heeft om af te slanken. Namelijk het bewegen in warmtecabines en de ozontherapie. Dit sprak mij heel erg aan, omdat ik er nog nooit van gehoord had en het mij daarom heel erg interessant leek om hier meer over te weten te komen. Het sluit daarbij ook mooi aan op mijn opleiding aangezien een juist voedingsschema ook past bij de kuren van Zlim en dat is ook iets waarover ik meer zou willen leren.

Op het moment ben ik druk bezig met alle oefeningen op de juiste manier te leren uitvoeren, zodat als Zlim weer open mag, ik zo snel mogelijk aan de slag kan gaan met klanten. En ik moet zeggen, die oefeningen zien er vaak makkelijker uit dan dat het is. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te leren kennen als we weer open mogen. Tot dan!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?

Velp (GE)

Reigerstraat 30G / 6883 ES Velp

T / 026 - 720 08 26 /

Chat via WhatsApp

Openingstijden

  • Maandag09.00 - 12.00 en 17.00 - 20.00
  • Dinsdag09.00 - 12.00 en 17.00 - 20.00
  • Woensdag09.00 - 12.00 en 17.00 - 20.00
  • Donderdag09.00 - 12.00 en 17.00 - 20.00
  • Vrijdag09.00 - 12.00
  • Zaterdag09.00 - 12.00
  • ZondagGesloten