Tineke had al werkelijk van alles geprobeerd om gewicht te verliezen. Alle bekende en minder bekende diëten probeerde ze. En ja, ze viel af. Maar kwam uiteindelijk altijd ook weer aan. Tot ze Zlim probeerde.

“Al jaren was ik aan het jojo-en met mijn gewicht. Na de zomer vond ik het genoeg. Ik was 10 kilo zwaarder dan ik wilde. Toen ben ik eens gaan kijken bij Zlim, op een open avond.” Omdat Tineke al van alles geprobeerd had was ze een beetje sceptisch. Toch trok ze zich over de streep die avond en begon met een kuur bij Zlim. Niet zonder slag of stoot.

Confronterend, maar doeltreffend

“De eerste weken vond ik echt vreselijk. Sporten in warmtecabines vond ik raar, de voedingsgesprekken vond ik enorm confronterend. Ik vond eigenlijk alleen de ozon na afloop fijn.” Toch ging ze serieus aan de slag. Ze kreeg steeds meer plezier in het sporten en vulde het voedingsboekje in. “Natuurlijk wist ik wel dat ik sommige dingen beter niet kon doen. Maar de tips die ik kreeg om het aan te pakken hebben er wel voor gezorgd dat ik nu een héél ander eetpatroon heb. Boterhammen ‘bouwen’ om genoeg groenten binnen te krijgen, gezonde tussendoortjes, de balans van het avondeten, ik pas het toe en het werkt!”

Inmiddels is Tineke ruim 15 weken verder. Ze beweegt met plezier, eet anders en heeft een heel ander lijf. “Ik ben 9,6 kilo afgevallen en maar liefst 81 cm kwijt, ik ben trots op mezelf. Zlim werkt écht!”

Zlim klantervaring Tineke

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?