Tijdens de gedwongen sluiting merkte Lucie Mees (39 jaar) pas echt wat Zlim voor haar betekent. En hoe hard ze het nodig heeft. Na de geboorte van haar eerste zoon, nu zes jaar geleden, is Lucie bij Zlim van start gegaan. Een prima start, met resultaat. De kilo’s vlogen eraf en vooral ook de centimeters. Daarom kwam ze ook na haar tweede zwangerschap terug naar Zlim. “Ik dacht dat ik het verder wel alleen kon, maar merkte al snel dat persoonlijk contact voor mij heel belangrijk is.”

Persoonlijke begeleiding om gemotiveerd te blijven

Tijdens de gedwongen sluiting lukte het Lucie niet goed om alles zelf vol te houden. “Ik vond het een zware en emotionele periode. Dat zorgde ervoor dat ik meer en ongezonder ging eten. Door het thuiswerken miste ik mijn dagelijkse fietstocht naar het werk, en ik kon de motivatie niet opbrengen om zelf te blijven bewegen.” Dat lag niet aan Zlim, want ze heeft zich zeker niet alleen gevoeld in die periode. “We kregen steeds enthousiaste mails van de Zlim medewerkers. Ook boden ze allerlei oefeningen aan die je thuis kon doen. Maar het lukte me gewoon niet om dat ook echt te doén.”

Veel waardering voor Zlim

Lucie is dan ook behoorlijk blij dat Zlim weer geopend is. “Ik waardeer het nu nog meer, vooral het concept. Ik heb geleerd dat ik echt de persoonlijke begeleiding nodig heb om gemotiveerd te blijven. Dan is het ook niet zwaar om te zlimmen. Als ik dan eenmaal weer bezig ben en ik merk gelijk resultaat, dat is een mooie ervaring!”

Wat Lucie betreft kan ze niet meer zonder. “Zlim werkt. Als je graag in een gezellige sfeer wil komen sporten waar ze altijd open staan voor een gezellige babbel, en ze je echt goed begeleiden zonder streng of afstandelijk te zijn, dan moet je bij Zlim zijn!”

 

Persoonlijk contact

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?