Esther (34) is maatschappelijk werkster bij Veiligthuis Flevoland. Ze brengt haar vrije tijd vooral door met haar gezin en gaat graag ergens een hapje eten. Na haar twee zwangerschappen was ze niet tevreden met haar verschijning. Pogingen om af te vallen lukte niet, de kilo’s bleven. Ze zat in de bioscoop nota bene, toen ze een reclame voor Zlim zag. Esther besloot de stap te nemen en maakte een afspraak.

Positief voedingsadvies

“Het voelde meteen goed, bij de intake. Wat ik vooral prettig vind is dat er samen met je besproken wordt wat er allemaal wél kan met voeding. Dat klinkt veel positiever.” Esther is inmiddels al meer dan een jaar bij Zlim aan de slag. Het bewegen in de warmtecabine vind ze ook een pluspunt. “Je sport heel efficiënt. Maar het is vooral de begeleiding van de medewerkers die het ‘m doet. Zij stralen zoveel energie uit en krijgen zo het beste uit je. Natuurlijk zijn er momenten dat ik minder zin heb. Maar doordat het op afspraak is, ga je toch. En altijd een goed gevoel na afloop.”

Super resultaat

Dat Zlim voor Esther goed werkt laat het resultaat ook zien. “Ik ben inmiddels ruim dertig kilo afgevallen, en maar liefst 217 cm minder in omvang. Dát had ik vooraf niet verwacht!” Esther is vooral blij met de persoonlijke begeleiding. “Er wordt naar joú gekeken, naar wat jij nodig hebt. Op het gebied van bewegen maar ook je voeding. Als je met vakantie gaat krijg je tips: hoe je gezond kunt genieten. Dan is het echt vakantie maar blijft de schade beperkt. Het gezellige team van Zlim staat altijd voor je klaar!”

Esther Zlim klantervaring

 

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?