In juni 2017 heb ik mijn opleiding verpleegkunde afgerond. Een jaar met examenstress waarin in bewegen niet op nummer 1 stond. In september heb ik voor mijzelf het roer omgegooid. Ik kreeg een nieuwe baan en vond dat het tijd was om te werken aan een gezond lichaam. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde wel wat kilo’s kwijt. Mijn doel was 5 kilo eraf.

Te weinig eten en maaltijden overslaan

Bij Zlim kreeg ik begeleiding bij mijn eetpatroon en leerde ik eigenlijk pas hoeveel je moet eten. Ik at veel te weinig en sloeg vaak maaltijden over. Ook het bewegen ging me goed af. Twee keer in de week ging ik met plezier en enthousiasme naar de studio om er weer tegenaan te gaan. Al snel voelde ik resultaat in mijn kleding en conditie.

 

Sharon Zlim klantervaring

Binnen 3 maanden 8 kg en 63 cm afgevallen

Nu ben ik 3 maanden verder en heb ik mijn doel meer dan behaald. Ik ben ontzettend trots op mezelf! Ik heb geleerd dat je ook af en toe mag genieten van ‘lekkere dingen’. Voor mezelf heb ik hierin een balans gevonden. Zlim heeft mij nooit het gevoel gegeven dat ik aan het diëten was. Honger heb ik nooit gehad. De dames van Zlim wil ik bedanken voor het enthousiasme, dit is zo motiverend. Jullie zijn betrokken bij het proces, dit is erg prettig. Nu mijn kuur erop zit ga ik het figuuronderhoud programma volgen, zodat ik mijn gewicht blijf behouden.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?