Petra moest even zoeken naar de juiste methode om af te vallen. Ze verdiepte zich in de werkwijze van Zlim en besloot de stap te zetten. Ze had niet gedacht dat ze zo van zlimmen zou gaan genieten.

“Ik maakte een afspraak voor meer informatie. Het plan sprak me aan; vooral de begeleiding maar ook de oefeningen en de manier van bewegen. Op een reguliere sportschool is het moeilijk de motivatie te vinden om te blijven gaan, dat weet ik uit ervaring. Door het zlimmen op afspraak had ik een stok achter de deur.”

Makkelijker bewegen door warmte

Petra liep al bij een reumatoloog vanwege pijnlijke knieën. Dat ze ook nog van lichamelijke oefeningen zou gaan genieten had ze nooit verwacht. “Echt, ik vind het heerlijk om twee keer per week te zlimmen. Het bewegen in de warmte doet me goed, samen met de ontspanning in de ozoncabine is het optimaal genieten. En het resultaat is ook super. Ik hoef geen injecties meer voor mijn knieën en loop ik weer zonder pijn. Ik kan zelfs weer tennissen!”

Steuntje in de rug

Het voedingsadvies was een ware eye opener voor haar. “Geen strenge diëten waarbij je niks mag, of ingewikkelde shakes. Gewoon een lekkere maaltijd, maar met gezondere keuzes.” De combinatie van bewegen, het voedingsadvies en het regelmatig wegen en meten is volgens Petra de kracht van Zlim: “Ik ben echt blij met de persoonlijke begeleiding, met het totale pakket. Dat motiveert enorm en is voor mij een goede steun in de rug.”

Dubbel resultaat met Zlim

Petra heeft naast haar reumatische klachten nóg een goede reden om af te vallen. Ze heeft diabetes type 2 en gebruikt medicijnen. “Ik ben tot nu toe 5 kilo afgevallen. Dat is fijn, maar nog mooier is het dat ik voor mijn diabetes minder medicatie ben gaan gebruiken. Ik zet nog even door, en hoop er zelfs helemaal van af te kunnen komen Zlim is echt een aanrader!”

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?