Deel jouw zlimme tip en win!

Ben jij ook zo lekker bezig met je gezondheid? Zorg je voor voldoende beweging en eet je gezond? Voor sommige is dat heel vanzelfsprekend, voor anderen een flinke uitdaging. Het moet tenslotte ook een beetje leuk blijven. Wat doe jij om de balans te houden tussen gezond en genieten? Zlim is benieuwd naar jouw tips voor een gezonde leefstijl. Waarom zou je die voor jezelf houden als je ze ook kunt delen en anderen kunt inspireren? Laat ons weten dat jij #zlimbezig bent en maak óók nog eens kans op leuke prijzen!

Maak een foto

Heb je een fantastisch recept, sportieve beweegtip, anti-snaai tip of iets anders dat jij toepast in jouw gezonde leefstijl? Maak een creatieve en inspirerende foto van jouw zlimme tip.

Post

Volg @zlim_methode op Instagram en/of @zlim.methode op Facebook. Post daarna jouw foto met zlimme tip op je eigen Instagram en/of Facebook account en gebruik in je tekst de hashtag #zlimbezig. Deze is noodzakelijk voor deelname aan de winactie. Zorg ervoor dat je profiel en bericht openbaar zijn en zichtbaar voor anderen.

Win

De meest creatieve en inspirerende inzending wint een prijs. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Elke maand geven we een prijs weg. De volledige voorwaarden en spelregels lees je hier. Winactie loopt t/m 31 december 2021.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?