Op zoek naar een voedingsdeskundige?

Voedingsdeskundige van Zlim

Vroeger kwam het voedsel rechtstreeks van het land. Tegenwoordig is dat heel anders. Ons voedsel wordt bewerkt. Kijk maar eens rond in de supermarkt. Een ruim assortiment aan kant-en-klaar maaltijden, voorgesneden groenten en voedsel uit blik. De veranderingen in de voedselindustrie hebben geen positieve effecten op de gezondheid van de mens. Onze voedingsdeskundigen weten alles over voeding en welke effecten het heeft op jouw gezondheid. Wil jij een gezonder eetpatroon of heb jij andere doelen voor ogen omtrent je gezondheid? Dan kunnen onze voedingsdeskundigen jou helpen. 

Waarom een voedingsdeskundige inschakelen?

Het woord zegt het eigenlijk al, maar een voedingsdeskundige is dé specialist op het gebied van voeding. De voedingsdeskundigen van Zlim weten alles over het menselijk lichaam en de effecten van voedsel op jouw gezondheid. Wanneer je een voedingsdeskundige inschakelt kan je eindelijk de doelen gaan behalen die jij al zo lang voor ogen had. Je gaat je weer fit en lekker in je vel voelen.

Bij Zlim is iedere vrouw uniek en volgt daarom ook een individueel programma. Je ontvangt een persoonlijk voedingsadvies dat volledig wordt samengesteld op basis van jouw leeftijd en conditie. Het inschakelen van een voedingsdeskundige kan ontzettend veel voordelen bieden.

Een voedingsdeskundige helpt jou namelijk met het werken naar een gezond gewicht. Wanneer jij gezonder gaat eten krijg jij meer mineralen en vitamines binnen. Dit heeft weer positieve effecten op jouw afweersysteem. Als je het juiste voedingspatroon aanhoudt ga je beter presteren en voorkom je stress. Een voedingsdeskundige helpt jou dus niet alleen naar een fitter lichaam, maar ook naar een verbeterde mentale gezondheid. 

Ons voedsel is niet meer wat het vroeger was

Door de jaren heen is ons voedsel enorm veranderd. Vroeger kwam het voedsel namelijk rechtstreeks van het land. Het werd in de pan bereid en het kwam vrij natuurlijk op je bord terecht. Het voedsel werd niet bewerkt en er werd veel tijd gestopt in het maken van een goede voedzame maaltijd. 

 

Tegenwoordig is dat heel anders. Mensen hebben over het algemeen weinig tijd om een goede maaltijd klaar te maken. Alles moet snel. Daar heeft de voedingsindustrie goed op ingespeeld. Wanneer jij in de supermarkt loopt ligt er van alles voor het grijpen. Het aanbod is groot en de meeste producten zijn kant en klaar waardoor je ze direct kan opeten. 

 

Bij dit soort producten kun je denken aan voorverpakte koekjes, kant-en-klaar maaltijden en zelfs voorgesneden groenten. Deze producten zijn enorm populair omdat het men veel tijd scheelt. Maar zijn deze veranderingen in de voedselindustrie wel zo positief voor de gezondheid van jouw lichaam? Onze voedingsdeskundigen denken van niet. 

 

Dit heeft te maken met het feit dat de voedingsindustrie een hele lijst aan geur-kleur-en smaakstoffen aan het voedsel toevoegt. Dit doen zij om het voedsel er smaakvoller en kleurrijker uit te laten zien. Om het product langer houdbaar te maken worden er ook nog allerlei kunstmatige stofjes aan toegevoegd. Daarnaast zitten er grote hoeveelheden zout in bijvoorbeeld kant-en-klaar maaltijden, zakken en blikken.  

 

En hoe kan het eigenlijk dat de voorgesneden groenten er in de supermarkt altijd zo fris uitziet? En dan is het vaak zelfs nog een aantal dagen langer goed. Probeer thuis maar eens verse groenten te snijden en stop het in een zak. Na een of twee dagen zal het er al niet meer zo goed uitzien.  

 

Ons voedsel heeft door de jaren heen dus een enorme verandering meegemaakt. Het voedsel is er dan ook niet gezonder op geworden. Onze voedingsdeskundigen kunnen jou helpen om weer verantwoorde voeding keuzes te maken waardoor jij een goed voedingspatroon creëert. Op die manier kan jij de doelen realiseren die je voor ogen hebt.  

 

Een verbeterd voedingspatroon met een voedingsdeskundige van Zlim

Welk doel heb jij voor ogen? Wil je afvallen, fitter worden of een gezonder voedingspatroon ontwikkelen? Wat je doel ook is, Zlim kan jou helpen met de bewezen Zlim methode. De Zlim methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie.  

 

Het is hierbij ontzettend belangrijk om een gezond en lekker eetpatroon te ontwikkelen. Gezond en lekker gaat prima samen! Je moet alleen goed weten wat, hoeveel en wanneer je kan eten. Hierbij kunnen onze voedingsdeskundigen jou helpen. Wil jij graag kennis maken met een van onze voedingsdeskundigen? Neem dan contact met ons op en kom eens langs voor een kennismakingsgesprek!  

 

Wil je inspiratie voor heerlijke en voornamelijk gezonde recepten? Download dan ons gratis receptenboek!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?