Sporten en afvallen in de warmtecabine

Sporten in de warmtecabine

Tijdens het sporten in de warmtecabine is het een aangename 38°C. Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Onder deskundige begeleiding doorloop je in de warmtecabine de oefeningen die op jou zijn afgestemd. De warmte in de warmtecabine verkort de tijd waarin je bezig bent aanzienlijk.

Per keer ben je ongeveer 30 minuten aan het sporten. Door de oefeningen liggend uit te voeren worden je rug en gewrichten ontlast. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten in de warmtecabine. Deze manier van doelgericht sporten is gezond en geschikt voor jong en oud.

Ontspannen door ozontherapie

Na het sporten in de warmtecabine is de ozontherapie aan de beurt. Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de Zlim methode. Gedurende 15 minuten onderga je een huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen.

Deze unieke weldaad zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en jij het bewegen bij Zlim op een ontspannende manier afsluit.

onder deskundige begeleiding

Al meer dan 30 jaar de bewezen methode

Zlim staat voor een gezonde levensstijl. Het wordt aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Bij Zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder, maar je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. Dit in combinatie met een individueel voedingsadvies van een gediplomeerde diëtiste en/of gewichtsconsulente, zorgt ervoor dat de kilo’s verdwijnen en je een gezonde levensstijl ontwikkelt.

Naar Zlim voor een uitgebreid kennismakingsgesprek

Met Zlim maak je kennis met een gezonde levensstijl. Tijdens het kennismakingsgesprek word je uitgebreid geïnformeerd. Onze methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Daar leggen we alles over uit, zodat je precies weet hoe het werkt, wat je kunt verwachten van ons en hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken.

Na het gesprek is het tijd voor een meting. Je wordt op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijke programma opgesteld. Via de metingen houden we precies bij hoeveel centimeters je gaat afslanken.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?