Afslankprogramma

Een verantwoord afslankprogramma

 

Ken je dat? Je gaat afvallen door middel van een dieet maar de resultaten vallen behoorlijk tegen. Het levert alleen maar een jojo-effect op. Je valt heel snel af, maar komt ook zo weer terug op je oude gewicht. Zonde! Zlim biedt een afslankprogramma dat ervoor zorgt dat jij gewicht verliest en het resultaat écht vasthoudt.  

Samen gaan we op zoek naar de perfecte balans tussen gezond en genieten. Op die manier zorgen we ervoor dat jij het afslankprogramma echt kan volhouden. In dit artikel vertellen we je hoe ons afslankprogramma eruitziet en wat het voor jou kan betekenen.  

Afslankprogramma op basis van jouw lichaam 

Ons afslankprogramma staat ook wel bekend als de Zlim methode. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar. Bij Zlim volg je een individueel afslankprogramma dat volledig afgestemd wordt op jouw leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten.  

Je werkt met ons afslankprogramma niet alleen aan een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder. Hierdoor voel je jezelf weer zelfverzekerd en gelukkig. We vertellen je graag hoe ons afslankprogramma eruitziet.  

Gezonde voeding is de basis voor ons afslankprogramma 

Bij ons afslankprogramma is gezonde en lekkere voeding enorm belangrijk. Dit zijn twee dingen die prima samengaan in je eetpatroon. Het gaat er gewoonweg om dat we de perfecte balans vinden tussen gezond en genieten. Wat, hoeveel en wanneer kun je eten? Wij hebben diëtisten en voedingsdeskundigen in huis die jou kunnen helpen met het ideale voedingsschema. 

Dit voedingsschema wordt gemaakt op basis van jouw lichaam en individuele behoeften. Hierdoor past jouw voedingsschema altijd bij je levensstijl. Het afslankprogramma is daardoor makkelijker vol te houden. Het is ook goed om te weten dat Zlim niet aan pillen, shakes of maaltijdvervangers doet. Dit levert namelijk enkel een tijdelijk resultaat op.  

Voldoende beweging in warmtecabines 

Gezonde voeding is natuurlijk erg belangrijk om af te vallen. Echter is voldoende beweging hiervoor ook essentieel. Daarom kun je bij Zlim bewegen in warmtecabines. In zo’n warmtecabine is het een aangename temperatuur van 36 graden. Het bewegen in warmtecabines neemt verschillende voordelen met zich mee.  

  • Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel. 
  • Het voorkomt spierpijn. 
  • De tijd waarin je bezig bent wordt door de temperatuur aanzienlijk korter. 
  • Doordat je oefeningen liggend uitvoert is het afslankprogramma ook geschikt voor vrouwen met gewrichtsklachten, artrose, reuma, artritis en fibromyalgie. 

Ozontherapie als afsluiting 

Het is mogelijk om het bewegen in een warmtecabine bij Zlim af te sluiten met ozontherapie. Dit is het meest ontspannende onderdeel van het afslankprogramma. Gedurende 15 minuten onderga je een huidbehandeling in onze ozoncabine. Deze cabine wordt voorzien van ozonzuurstof. Dit biedt verschillende voordelen.  

De poriën van je huid worden door de ozontherapie geopend. Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Daarnaast worden huidcellen sneller vernieuwd. Bovendien sluit je op deze manier het bewegen bij Zlim op een ontspannende manier af.  

Maak kennis met onze specialisten 

Ben jij benieuwd naar ons afslankprogramma? Kom dan gerust bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Je wordt dan uitgebreid geïnformeerd over ons afslankprogramma. Na deze kennismaking ben jij volledig op de hoogte van wat je van ons kan verwachten, hoe het werkt en hoe we samen jouw doelen gaan realiseren.  

Heb jij nog vragen over ons afslankprogramma? Of wil je graag kennismaken met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op en kom eens langs voor een kennismakingsgesprek!  

 

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?