Sporten en afvallen in de warmtecabine

Sporten in de warmtecabine

In de warmtecabines van Zlim is het gemiddeld 38°C. Dit is een hele aangename temperatuur. Maar waarom sporten in een warmtecabine? Het bevordert niet alleen de doorbloeding van huid- en spierweefsel, het voorkomt ook spierpijn! Wij bedenken oefeningen die zijn afgestemd op jouw lichaam. Onder deskundige begeleiding doorloop je deze oefeningen in de warmtecabine. Door te sporten in de warmtecabine hoef je minder lang te bewegen. De warmte in de warmtecabine verkort namelijk aanzienlijk veel tijd waarin je bezig bent.

Het sporten in de warmtecabine duurt gemiddeld 30 minuten per keer. Wanneer je de oefeningen uitvoert in een liggende positie, worden jouw rug en gewrichten ontlast. Zeker voor mensen die last hebben van gewrichtsklachten, artrose, reuma, artritis en fibromyalgie kunnen profiteren van het sporten in de warmtecabine. Het sporten in een warmtecabine is een doelgerichte manier van bewegen voor jong en oud.

Ontspannen door ozontherapie

Ben jij klaar met het sporten in de warmtecabine en heb je alle oefeningen voor die dag gedaan? Dan is de ozontherapie aan de beurt. Dit is toch wel het meest ontspannen onderdeel van onze Zlim methode. Je ondergaat voor 15 minuten lang een huidbehandeling in onze ozoncabine. Deze wordt voorzien van ozonzuurstof. Deze ozonzuurstof opent de poriën van je huid. Het stimuleert niet alleen de bloeddoorstroming, maar ook de verwerking van afvalstoffen.

Het ontspannen in onze ozoncabine is een unieke ervaring die ervoor zorgt dat je huidcellen sneller worden vernieuwd. Daarnaast zorgt het ervoor dat je het bewegen bij Zlim op een ontspannende manier afsluit.

onder deskundige begeleiding

Al meer dan 30 jaar de bewezen methode

Zlim staat voor een gezonde levensstijl. Het wordt aangepast aan je leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Bij Zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder, maar je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. Dit in combinatie met een individueel voedingsadvies van een gediplomeerde diëtiste en/of gewichtsconsulente, zorgt ervoor dat de kilo’s verdwijnen en je een gezonde levensstijl ontwikkelt.

Naar Zlim voor een uitgebreid kennismakingsgesprek

Met Zlim maak je kennis met een gezonde levensstijl. Tijdens het kennismakingsgesprek word je uitgebreid geïnformeerd. Onze methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Daar leggen we alles over uit, zodat je precies weet hoe het werkt, wat je kunt verwachten van ons en hoe we samen jouw doelen kunnen bereiken.

Na het gesprek is het tijd voor een meting. Je wordt op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijke programma opgesteld. Via de metingen houden we precies bij hoeveel centimeters je gaat afslanken.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?