Voedingsschema afvallen vrouw

Voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen

Wil jij jouw doelen eindelijk realiseren en écht starten met afvallen? Jezelf weer zelfverzekerd en gelukkig voelen? Maar weet je niet zo goed wat je allemaal wel en niet kan eten? Dan kunnen wij van Zlim jou helpen met een verantwoord voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen. Samen gaan we op zoek naar de juiste balans tussen gezond en genieten. Dat vinden wij belangrijk. Hieronder vertellen we alles wat jij moet weten over het ideale voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen.  

Waarom is afvallen zo ontzettend moeilijk?

Waarschijnlijk heb jij al enkele pogingen gedaan om eindelijk die kilo’s te verliezen die je kwijt wil. Veel bewegen, voedingsschema’s volgen van andere vrouwen die ook afvallen en het gehele internet afzoeken naar de beste tips om écht af te vallen. Maar niets helpt! We weten in principe dat een kop kruidenthee gezonder is dan een glas cola en dat je beter een banaan kan eten dan een chocoladereep. Maar waarom is het dan nog steeds voor veel vrouwen zo ontzettend lastig om af te vallen? 

 

Dit komt omdat wij gewend zijn aan bepaalde gewoontes. We volgen geen voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen maar houden ons vast aan onze eigen gewoontes. We vinden het moeilijk om het roer om te gooien. Maar dit is niet de enige reden dat wij het als vrouw lastig vinden om af te vallen.  

 

Factoren als emotie en stress kunnen ook een grote rol spelen. Om écht af te vallen moet je een verantwoord voedingspatroon combineren met voldoende beweging. Daarom ontvangen vrouwen bij ons een uitgekiend bewegingsprogramma en een persoonlijk voedingsschema. Dit voedingsschema wordt volledig samengesteld door onze gediplomeerde diëtisten en gewichtsconsulenten.  

Een voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen

Wanneer je veel sport kan dit je helpen tijdens het afvalproces. Toch blijft voeding de belangrijkste factor bij het afvallen. Wanneer jij in jouw oude (ongezonde) eetpatroon blijft, maar wel veel sport, zal het nog niet helemaal lukken om écht af te vallen. Maar hoe ziet een goed en verantwoord voedingsschema er dan uit voor vrouwen die willen afvallen? 

Beperk de koolhydraten 

Koolhydraten zijn essentieel in het voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen. Het is dan ook de brandstof voor jouw lichaam. We kunnen koolhydraten verdelen in twee groepen: snelle en langzame koolhydraten. Snelle koolhydraten bevatten geen voedingsstoffen en zijn dus niet noodzakelijk. En laten wij vrouwen nou net dol zijn op deze snelle koolhydraten. Deze zitten namelijk onder andere in chocola, koekjes en gebak. Je kan de snelle koolhydraten het beste zo veel mogelijk vermijden. Je komt er namelijk van aan in gewicht en het laat je bloedsuikerspiegel snel stijgen en dalen. 

 

Langzame koolhydraten zorgen ervoor dat de bloedsuikerspiegel minder snel stijgt en daalt. Producten waar langzame koolhydraten inzitten zijn vezelrijk waardoor je langer verzadigd bent. Het afvallen gaat in dat geval een stuk makkelijker. Wil jij een verantwoord voedingsschema volgen om als vrouw af te vallen? Dan zijn producten zoals zilvervliesrijst, haver, volkoren pasta, quinoa, groenten, fruit en peulvruchten onmisbaar! 

 

Eiwitrijke voedingsmiddelen zorgen voor een lang verzadigd gevoel 

Bij een verantwoord voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen horen ook eiwitrijke producten. Eiwitten geven jou namelijk een lang verzadigd gevoel. We kunnen eiwitbronnen in twee verschillende categorieën verdelen: dierlijke eiwitten en plantaardige eiwitten. Onder de dierlijke eiwitten vallen producten als vlees, vis en zuivelproducten. Wanneer je hier de magere varianten van gebruikt past dat perfect in het voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen. Als we het hebben over plantaardige eiwitten dan hebben we het over peulvruchten. Hierbij kan je denken aan erwten, linzen, maïs en sojabonen. Tegenwoordig bestaan er ook zuivelproducten op plantaardige basis. Je zou dan kunnen denken aan plantaardige melk of yoghurt.  

 

Onverzadigde vetten zijn noodzakelijk 

Juist wanneer je vet wil verliezen, is het belangrijk om ook vetten binnen te krijgen. Wanneer je een verantwoord voedingsschema volgt voor vrouwen die willen afvallen is het essentieel om verzadigde vetten te eten. Onverzadigde vetzuren zijn namelijk essentieel voor ons lichaam. Een kleine hoeveelheid per dag is in principe al voldoende om aan die vetbehoefte te voldoen. Onverzadigde vetten zitten in producten als avocado, noten, notenolie en zaden. Dit zijn producten die perfect aansluiten bij het voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen.  

Wil jij een persoonlijk, verantwoord voedingsschema ontvangen voor vrouwen die willen afvallen? Neem dan gerust contact met ons op!  

Naast een voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen ook een uitgekiend bewegingsprogramma

Natuurlijk is een voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen niet voldoende om ook daadwerkelijk af te vallen. Het gaat om de combinatie van verantwoorde voeding en voldoende beweging. Bij Zlim kan je rekenen op dit totaalpakket. Wij weten goed dat het vasthouden van je motivatie ontzettend lastig is. Daarom gaan wij jou helpen je doelen te realiseren middels de bewezen Zlim methode. Maar wat houdt de Zlim methode precies in? 

 

De Zlim methode 

Wanneer je wil afvallen is een verantwoord voedingsschema voor vrouwen natuurlijk onmisbaar. Maar er komt veel meer kijken bij het afvalproces. Daarom zetten wij de Zlim methode in om jouw doelen eindelijk te gaan realiseren. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar en daar zijn wij uiteraard ontzettend trots op. Bij Zlim is elke vrouw uniek en volgt daarom ook een individueel programma. Dit programma wordt volledig aangepast aan jouw leeftijd, conditie en fysieke tekorten of klachten. Je bereikt uiteindelijk meer dan alleen een slanker lichaam. Je voelt je namelijk weer zelfverzekerd en gelukkig. Bij de Zlim methode draait het dus om meer dan alleen een verantwoord voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen.  

 

Je ontvangt een uitgekiend bewegingsprogramma dat speciaal voor jou wordt samengesteld. Dit gebeurt op basis van jouw figuuranalyse, leeftijd, gewicht, conditie en algemene gezondheid. Wil jij de kilo’s zien verdwijnen? Dan is het belangrijk om een uitgekiend bewegingsprogramma en een verantwoord voedingsschema voor vrouwen die willen afvallen te combineren. Zo ontwikkel jij een gezonde levensstijl. 

 

Het bewegen bij Zlim werkt anders dan bij een normale vrouwen sportschool. Bij ons kan je namelijk doelgericht bewegen in warmtecabines. In een warmtecabine is het een aangename temperatuur van 36°C. Dit bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en het voorkomt spierpijn. Door de warmte in de cabine wordt de tijd waarin jij bezig bent aanzienlijk korter. Onder deskundige begeleiding doorloop je de verschillende oefeningen die op jou zijn afgestemd. 

 

Je sluit de sessie af met het meest ontspannende gedeelte van de Zlim methode: de ozontherapie. Gedurende 15 minuten onderga je een huidbehandeling in de ozoncabine. Deze cabine wordt voorzien van ozonzuurstof. Dit zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. Het stimuleert niet alleen de bloeddoorstroming, maar ook de verwerking van afvalstoffen. 

Persoonlijk voedingsschema ontvangen voor vrouwen die willen afvallen? Neem gerust contact met ons op

Wanneer je als vrouw wil afvallen is een verantwoord voedingsschema de basis. Een lekker en gezond eetpatroon ontwikkelen is van groot belang. Maar waarschijnlijk wist je dit al. Het is alleen voor veel vrouwen lastig om de juiste keuzes te maken. Want welke producten passen nou eigenlijk bij een verantwoord voedingspatroon? Waar doe jij jezelf goed aan? Dat is precies waar Zlim jou bij kan helpen. Je ontvangt een persoonlijk en verantwoord voedingsschema dat vrouwen helpt met afvallen. Het persoonlijke voedingsschema wordt volledig samengesteld door gediplomeerde diëtisten en gewichtsconsulenten.  

 

Ben jij klaar om eindelijk die kilo’s te verliezen waar je graag vanaf wil? En wil jij hiervoor een persoonlijk voedingsschema ontvangen? Of wil jij meer weten over de Zlim methode? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Kom langs voor een kennismakingsgesprek waarin wij jou van A tot Z uitleggen wat je te wachten staat en wat je van ons kan verwachten.  

 

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?