Dit recept is geen standaard lunch. Perfect voor eens wat afwisseling. Dit gerecht is super gemakkelijk, heel lekker én weer eens wat anders dan anders. Wanneer ga jij ‘m proberen?

Ingrediënten

  • 2 plakjes gegrilde zoete aardappel
  • 1 theelepel pesto
  • Handje rucola
  • 3 cherrytomaten
  • 6 bolletjes mini mozzarella
  • Verse basilicum
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • Peper en zout naar smaak

Bereiding

Snijd de zoete aardappel in plakken van ongeveer 1cm dik. Smeer deze beide kanten in met een beetje zonnebloemolie, peper en zout naar smaak. Gril de plakjes zoete aardappel in een grill-ijzer of bak ze in de koekenpan. Bak ze tot ze gaar en goudbruin zijn.

Smeer de plakken zoete aardappel in met pesto en leg daar een handje rucola op. Snijd de cherrytomaten doormidden en leg op de plak zoete aardappel. Verdeel de bolletjes mini mozzerella daarover en maak af met wat blaadjes basilicum.

Om de sandwich af te maken leg je het tweede plakje zoete aardappel er bovenop. Geniet ervan!

Wil jij graag meer voedingsbegeleiding? Zlim helpt je daarbij. Maak een vrijblijvende afspraak bij een Zlim-studio bij jou in de buurt.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?