Bij Zlim train je in warmtecabines (TFM). In een TFM cabine slank je af door doelbewust te bewegen. In de TFM cabine is het een aangename temperatuur van 36°C. Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Daarnaast biedt het nog veel meer voordelen voor vrouwen die willen afvallen. Deze voordelen hebben wij voor je op een rijtje gezet:

Geen spierpijn

In de warmtecabine is het een aangename temperatuur van 36°C. Het bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt hierdoor spierpijn. 

Maar 30 minuten

Doordat de doorbloeding van het lichaam en de huid worden gestimuleerd, wordt de afbraak van vetreserves sneller geactiveerd en je metabolisme versneld. Hierdoor is 2 keer per week een halfuurtje trainen genoeg om mooie resultaten te behalen!

Persoonlijke begeleiding

Je traint altijd onder persoonlijke begeleiding met een schema dat past bij jouw eigen doelen en wensen. Verandert je doel, heb je een blessure of ben je zwanger? We blijven kijken naar je behoefte en niveau op dat moment.

Elk niveau mogelijk

Ben je een beginner, een fanatieke sporter of heb je last van blessures? In onze warmtecabines kan je op elk niveau trainen. De weerstandriempjes zorgen ervoor dat je elke oefening kan verzwaren en doordat je de oefeningen liggend uitvoert ervaar je geen rug- en gewrichtsklachten. Dus heb jij last hebt van reuma, fibromyalgie, artrose of artritis? Dan is het sporten in een warmte cabine ideaal!

Geen drukke sportschool

Voor veel mensen is naar een sportschool gaan een hoge drempel of voelen we ons er simpelweg niet comfortabel. Bij Zlim sport je kleinschalig in je eigen cabine. We streven altijd naar professionele begeleiding en een goede sfeer zodat het zlimmen echt een momentje voor jezelf is.

Wil jij ook komen Zlimmen? Maak dan een afspraak bij een Zlim-studio bij jou in de buurt. Tot snel! 

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?