Maatregelen omtrent corona

Zlim volgt de maatregelen van de Belgische Nationale Veiligheidsraad op de voet en zal zich houden aan de voorgeschreven richtlijnen. Omdat we ervan uitgaan dat ’social distancing’ nog geruime tijd zal aanhouden zijn alle studio’s optimaal ingericht, zodat iedereen de 1,5 meter afstand kan hanteren.

Veilige omgeving

Zlim is een veilige omgeving voor iedereen, ook in corona tijd. Zo werken we met een optimale planning van de afspraken, houden ons aan de toelaatbare maximale bezetting in de studio door personeel en klanten. We hanteren een veilige routing op 1,5 meter, uitgebreide schoonmaak-routine, goede hygiëne, veilige wegingen en metingen. We laten alles continue de revue passeren om de studio veilig te houden voor jullie en voor ons.

Corona maatregelen per vestiging

Voor elke vestiging geldt een algemeen Zlim corona protocol, bovenop de voorgeschreven richtlijnen van de overheid. Elke vestiging heeft daarnaast een eigen specifiek protocol afgestemd op de beschikbare ruimte en personeelsbezetting. Benieuwd naar het protocol van jouw vestiging? Neem rechtstreeks contact met hen op.

Werken aan een gezonde leefstijl

Zlim voorziet in de behoefte van een gezonde leefstijl met beproefde methode van bewegen en voeding. Juist in deze stressvolle tijd is het ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Wil je meer weten over een gezonde leefstijl en corona? Lees dan dit artikel eens. Ook in corona-tijd kunnen wij jou helpen om op een veilige en verantwoorde manier af te vallen en aan een gezondere leefstijl te werken.

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?