Een extra lekker Zlim ontbijtje. Deze kwarkbroodjes zijn zacht, zoet en romig. Wij zeggen, bakken maar! 

Ingerediënten
• 175 gr rozijnen
• 250 gr kwark
• 1 el olie
• 2 eieren
• 3 el vanille suiker 
• zakje bakpoeder 
• 250 gr volkoren meel 
• snufje zout

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Wel de rozijnen in water.
3. Meng de kwark met olie, eieren, suiker, zout en het bakpoeder.
4. Meng het meel erdoor en kneed tot een deeg.
5. Laat de rozijnen goed uitlekken en roer door het deeg. 
6. Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Verdeel het deeg in 8 hoopjes over de bakplaat. Bak de kwark bollen in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?