Esther (32) is door haar schoonzus over de streep getrokken om ook bij Zlim aan de slag te gaan. Na de zwangerschap van haar tweede kindje is ze gestart. Haar Zlim-avontuur startte goed, maar vlak nadat zij begon moest zij stoppen door de lockdown. Nadat de lockdown voorbij was, is haar Zlim-avontuur “vanzelf” gegaan, ze heeft haar leefstijl aangepast en is twee keer per week gaan Zlimmen, met een prachtig resultaat. Ze viel namelijk 12,8 kilo af en verloor 114 cm.

Het voedingsadvies bij Zlim

Het voedingsadvies is voor mij heel zinvol en fijn dat het niet als een dieet wordt betiteld. Diëten is namelijk helemaal niks voor mij. Het voedingsadvies was voor mij dan ook een moment van zelfreflectie en elke keer gaven de vrouwen van Zlim mij weer nieuwe tips en adviezen waar ik mee verder kon. Ik ben deze vrouwen erg dankbaar, zij geven mij een erg fijn gevoel en ik kan helemaal mezelf zijn. Professioneel advies staat uiteraard voorop, maar voor gezelligheid en een prettige sfeer wordt zeker ook gezorgd. En dit is ook zeker belangrijk voor je motivatie en vertrouwen. Ze staan altijd voor je klaar, niks is teveel!

Heb vertrouwen in jezelf!

Uiteraard is mijn resultaat, het kwijtraken van de kilo’s en centimeters, een top ervaring. En daar ben ik best wel een beetje trots op! Ik voel me happy! Wat ik andere mee wil geven is: ‘Heb vertrouwen in jezelf, maar ook zeker in het ‘concept’ van Zlim en in de begeleiding die de dames van Zlim je geven. Ook al denk je vooraf wellicht van jezelf, dit gaat mij nooit lukken… Probeer het zeker, want het werkt echt!’

Wilt u net als Esther ook weer happy zijn? Wacht niet langer en maak een kennismakingsgesprek bij een studio bij u in de buurt.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?