Sandra begon in augustus 2020 bij Zlim, op aanraden van een vriendin. Het resultaat is verbluffend goed te noemen, ze viel ruim 55 kilo af en verloor 283 cm. Dat is haar grootste winst. “Ik wist natuurlijk best wel dat ik niet altijd even gezond bezig was. Maar het lukt me niet om het zelf te veranderen, ik had echt een stok achter de deur nodig. Die heb ik gevonden bij Zlim.” vertelt de 51-jarige Sandra.

Sporten in de warmtecabine is fijn

De eerste afspraak was misschien wel het lastigste. Daarna viel het mee. “De medewerkers motiveren je enorm. Daarnaast is sporten in de warmtecabine ook heel fijn, omdat je nauwelijks spierpijn ervaart. En als de weegschaal dan ook steeds lager gaat, dan is het zeker goed vol te houden.” Ook het voedingsadvies vindt Sandra goed. “Niet belerend, maar gewoon helder. Hoe vaak je mag eten, hoeveel je mag eten en handige tips om te juiste keuze te maken. Bij de BBQ bijvoorbeeld!”

Zlim werkt, maar je moet wel zelf aan de slag

Het mooiste aan Zlim vindt Sandra dat het werkt. De cijfers op de weegschaal dalen. Dat zien ook de mensen in haar omgeving. “Als je dan hoort zeggen dat je straalt, nou, daar doe je het toch voor?!” Sandra benadrukt dat je wel zélf aan de slag moet. Maar door de methode en begeleiding bij Zlim is het een heel goede manier om te starten met bewegen. “Goed voor je body en je mind!”

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?