Sharon verloor plotseling haar moeder toen ze 16 jaar was. Vanaf toen lette ze totaal niet meer op haar gewicht en at alles wat ze maar wilde. Na bijna 10 jaar heeft ze het roer om gegooid en is bij Zlim binnen gestapt.

Zelfvertrouwen weer terug

“Gedurende de afgelopen 10 jaar werd ik steeds onzekerder. In januari 2020 was mijn zelfvertrouwen op het laagste niveau ooit en besloot ik dat ik het anders wilde. Via mijn oud collega’s kwam ik bij Zlim terecht. De dames van Zlim hebben mijn leven in een half jaar tijd helemaal veranderd. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug en ik voel me weer als vanouds.”

Met name in de beginperiode viel Sharon kilo’s per week af. Nu is dat wat minder, maar blijft ze mooi op gewicht hangen én ze verliest nog steeds centimeters! “Bij Zlim krijg ik simpel advies dat goed toe te passen is in mijn dagelijks drukke leven. De combinatie van de motiverende dames van Zlim, de prettige omgeving, het sporten in de warmtecabines en voedingsadviezen die makkelijk toe te passen zijn, maakt voor mij dat Zlim werkt. Mijn levensstijl is zo veranderd, dat ik niet eens het gevoel heb dat ik moet opletten met wat ik eet.”

Sharon Pijl Zlim klantervaring

Aangepast programma voor rugklachten

Tijdens het programma kreeg Sharon last van haar rug. Het oefenprogramma werd direct aangepast zodat ze zich kon focussen op het versterken van haar rug. Alledaagse taken gaan haar nu een stuk makkelijker af. “Ik had nooit durven dromen dat dit zou lukken. Ik wil de dames van Zlim daarom ook heel erg bedanken. Mede dankzij hen heb ik weer zelfvertrouwen gekregen.” Sharon is inmiddels 12,4 kg en 92 cm afgevallen.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?