Hoewel Tarryn al jaren bekend was met Zlim slopen er in de loop van de tijd toch aardig wat kilo’s bij. Ook door haar twee zwangerschappen. Vorig jaar was ze er klaar mee en wist ze dat de knop om moest. Niet altijd gemakkelijk, maar met hulp van Zlim wel met resultaat.

“In juli vorig jaar was mijn piek echt bereikt en woog ik op mijn zwaarst ooit. Ik wist dat het anders moest en zocht contact met Zlim. Jaren terug was ik daar op advies van mijn moeder ook al eens gaan sporten.” Het resultaat mag genoemd worden, sindsdien is de 31-jarige Tarryn van Emden maar liefst 151 cm kwijt en 29 kilo lichter. Ze is er nog niet, maar is nu al super trots op dit resultaat.

Zlim klantervaring Tarryn

Thuiswerken zorgt voor extra verleidingen

Tarryn is pedagogisch medewerkster, maar werkt al een aantal jaren gastouder. “Omdat ik thuis werk is het niet altijd makkelijk om alle verleidingen te weerstaan. Gelukkig helpen de medewerkers van Zlim mij bij het maken van de juiste keuzes. Natuurlijk begeleiden ze me bij het sporten, twee keer per week. Maar ook nemen we regelmatig door hoe het gaat met de voeding en kijken we hoe goed eten toegepast kan worden in mijn dagelijks leven.”

Het maatwerk van Zlim spreekt Tarryn enorm aan. “Ik wilde graag bepaalde delen van mijn lichaam extra aan wil pakken. Samen met Zlim kijken wij welke oefeningen daar goed bij passen. Je krijgt echt een programma op maat. Ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit en dat ik weer zelfvertrouwen krijg. Ik kijk weer vaker in de spiegel en kleed me anders. Bovendien ben ik energieker en heb minder lichamelijke klachten.

Zlim moet je ervaren

Wat Tarryn betreft zouden twijfelaars gewoons eens moeten proeven van de gemoedelijke sfeer bij Zlim. “Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een proefles en ervaar het zelf. Je volgt je eigen traject op je eigen tempo. Ga er gewoon voor, Zlim biedt echt een oplossing!”

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?