De 65-jarige Mirjam van der Zeijst stopte vorig jaar met werken. Ze werd wat minder fit, en haar gewicht na toe maar ze vond het moeilijk om te gaan sporten vanwege haar klachten. “Ik heb veel pijn in mijn gewrichten door auto-immuun ziektes. Gewoon sporten is bijna niet mogelijk. Ondanks mijn twijfel ben ik vorig jaar augustus begonnen bij Zlim.” Dat ging, en gaat, gelukkig goed. Ze voelt zich nu een stuk beter, haar pijnklachten zijn nagenoeg verdwenen.

Afvallen én beter in mijn vel

Niet alleen lichamelijk is haar gezondheid erop vooruit gegaan, ook geestelijk. “Door sporten in de verwarmde cabines ben ik inderdaad een flink stuk afgevallen, maar ik zit ook veel beter in mijn vel.” Zlim geeft haar de stok achter de deur en handvatten die ze nodig heeft om gezond te eten. “Ik raakte heel snel gewend aan mijn nieuwe eetpatroon. En zonder hongergevoel. Het voedingsadvies van Zlim is eerlijk en goed. Ook tijdens de lockdown lukte het me goed om de juiste keuzes te maken.”

Nieuwe garderobe aanschaffen

Haar kuur zit er inmiddels op. Mirjam viel twee kledingmaten af. Een super mooi resultaat, wat haar een nieuwe garderobe opleverde. Nu ze zo fit is gaat ze al haar energie steken in haar puppy. Maar in het najaar is ze van plan terug te komen voor haar onderhoud. “Door de persoonlijke aandacht voel ik me enorm op mijn gemak, ze zijn allemaal zo lief! Ik zou iedereen aanraden naar Zlim te gaan als je aan je conditie en je gewicht wilt werken.

Mirjam viel tijdens haar kuur 13 kilo af en verloor 94 cm in omvang.

Zlim klantervaring Mirjam

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?