Ans wilde al een tijdje graag wat gewicht kwijt, maar het lukt haar niet om de motivatie te vinden. Haar dochter bood uitkomst; zij stelde voor om sámen te gaan sporten, bij Zlim. Dat maakte het een stuk makkelijker om te starten en bovendien nog gezellig ook.

Nieuwe inzichten in voeding

“We zijn er echt samen voor gegaan, mijn dochter en ik. En het is gelukt, de kilo’s en centimeters gingen eraf. Sporten in de warmtecabine vind ik super, want je hebt nauwelijks spierpijn.” Uiteraard bleef het niet bij sporten alleen. Ook kreeg Ans voedingsadvies. “Gelukkig hoefde ik niet op streng dieet, want uit ervaring wist ik al dat ik dat niet lang volhoud. Ik kreeg nieuwe inzichten in voeding. Er werd vooral gekeken naar wat er bij mij past en wat er allemaal wél mag. Dat motiveert veel beter. Bovendien nodigen de wekelijkse nieuwe recepten, die ik van Zlim krijg, uit om nieuwe dingen te proberen.”

Het totaal heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Ans is 16 kilo afgevallen en meet 103 cm minder in omvang. “Dat had ik een jaar geleden nooit gedacht! Eén nadeel; ik moet een compleet nieuwe garderobe aanschaffen, want ik pas niets meer. Maar dat heb ik er graag voor over.”, besluit Ans lachend.

Zlim klantervaring Ans

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?