Na 2 zwangerschappen en gestopt te zijn met roken, was het hek van de dam. Maartje was te zwaar. Tijd voor haarzelf nemen deed ze niet. Ze was liever voor een ander aan het zorgen. Inmiddels had ze al het één en ander geprobeerd om af te vallen, maar alles was slechts tijdelijk. Binnen de kortste keren zat het er weer (dubbel) aan. Totdat ze in oktober een buurvrouw sprak die er na het zlimmen super goed uit zag. Dat wilde Maartje natuurlijk ook!

Starten met zlimmen

“Ik ben gek op alles met suiker en vet. Zo verslavend kan dat zijn! Bij mij is het ook nog zo dat ik van top tot teen aan kom. Voordat ik het in de gaten heb, ben ik 10 kilo zwaarder. Of meer… Nadat mijn buurvrouw me naar Zlim verwees, plande ik snel een afspraak in. Op 2 januari ben ik toen gestart met zlimmen. De oefeningen vond ik echt heerlijk, er zit een goede opbouw in. Iedereen heeft haar eigen oefeningen, gebaseerd op haar doelen en wensen. Daarna de ozontherapie. Nog lekkerder!”

Met de ozontherapie onderga je gedurende 15 minuten een huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. Het stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen.

Voedingsadvies op maat

“Ook het voedingsadvies is helemaal aangepast op wat ik lekker vind. Rauwkost is niet mijn ding, maar er worden genoeg alternatieven bedacht door de diëtiste. Dat maakt Zlim iets wat voor mij echt vol te houden is. Een nieuwe levensstijl waarbij af en toe een pizza eten helemaal niet erg is. Balans tussen gezond en genieten. Stiekem ben ik best wel trots op mezelf! Altijd maar mijn buik inhouden was echt vermoeiend, maar nu hoeft dat niet meer.”

Maartje verloor maar liefst 13 kilo en 88 cm. Wil jij ook weten of Zlim jou kan helpen bij een gezondere leefstijl? Neem contact op met Zlim en maak een afspraak bij een van onze vestigingen.

 

Maartje & Zlim - klantervaring afvallen

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?