Hanneke kan ontzettend genieten van een eierkoek met roomboter. “Zo’n lekkere verse, van de bakker!, dat is absoluut mijn guilty pleasure!” Sinds 2015 sport ze bij Zlim. “Ik had toen ik startte veel last van mijn reuma, maar nu ben ik zoveel soepeler!”

Makkelijk combineren

Ze heeft best een druk leven zo, deze 38 jarige Hanneke van der Giessen. Het moederschap, een baan, haar hobby’s. Toch gaat ze ook graag sporten. “Bij Zlim sporten kost me relatief weinig tijd. Het is prima te combineren met mijn andere bezigheden. Bovendien, het is er zo fijn! De sfeer is goed, een soort huiskamer idee met allemaal vrouwen. De band die je met de medewerkers opbouwt is écht heel persoonlijk.”

Hanneke startte ruim 5 jaar geleden bij Zlim. Ze zag een advertentie en wist dat ze met haar reumatische klachten in beweging moest blijven. Het leek haar een goed idee. “En dat bleek wel. Door de warmtecabine zijn mijn klachten echt verminderd. Van een stroef en tegenstribbelend lichaam, ben ik veranderd naar soepel en weer beweeglijk! Dat voelt zo fantastisch! En dan ook nog de ontspanning die je ervaart in de ozon cabine…. Als ik een keer ‘s avonds kom sporten, dan val ik soms gewoon even in slaap!”

Meer dan afslankprogramma

Volgens Hanneke zou iedere vrouw het gewoon moeten proberen. “Twijfelen is echt niet nodig”, zegt ze. “De methode biedt zoveel meer dan alleen afvallen. Het is een blijvende verandering, die je zélf teweeg brengt onder begeleiding van de betrokken medewerkers van Zlim.”

Wil jij ook soepel en sportief door het leven? Vind je balans tussen gezond en genieten bij Zlim. Maak nu een afspraak met een vestiging bij jou in de buurt.

Hanneke & Zlim klantervaring

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?