Janneke is elke week weer aangenaam verrast als ze een weegmoment bij Zlim heeft. “Het motiveert enorm als je kilo’s en omvang verliest. Dan hou je het goed vol om te blijven sporten en de juiste keuze te maken met eten.”

De 40-jarige Janneke Janssen kreeg in juli vorig jaar een folder van Zlim onder ogen en besloot verder te kijken op de website. Daarna is ze gestart. Naast tennissen gaat ze sindsdien ook twee keer per week naar Zlim om te sporten. “Heel goed te doen, die oefeningen in de warmtecabines. Om de zoveel weken een nieuw programma zodat het ook gevarieerd blijft. Dat half uurtje is zo voorbij en dan daarna nog even lekker bijkomen in de ozoncabine. Bij mijn laatste weegmoment was ik 12,5 kilo afgevallen en maar liefst 94 cm kwijt! Zo fijn om weer op het gewicht te zijn van een jaar of 5 geleden, voor mijn zwangerschappen.” Ze geniet dan ook volop van alle complimenten die ze krijgt.

Niet diëten, gewoon eten!

De aanpassingen in het voedingspatroon gingen haar goed af. “Ik heb nooit het gevoel dat ik op dieet ben. Ik mag eigenlijk juist best heel veel eten. Maar je leert bewuste keuzes te maken. Ik heb bijvoorbeeld meer ritme in mijn eetpatroon aangebracht. En dat werkt. Ook ben ik blij met de tips die ik krijg om ook in de weekenden tóch voldoende groenten te eten. Echt, als je op een relatief makkelijke en zelfs nog leuke manier wilt afslanken, ben je bij Zlim op de goede plek!”

Wil je weten of jouw voedingspatroon goed is en hoe je je levensstijl nog kunt verbeteren? Neem contact op met de dichtstbijzijnde Zlim vestiging voor een afspraak.

Zlim klantervaring Janneke

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?