Daisy had al veel pogingen gedaan om af te vallen, maar volhouden lukte haar niet. Zlim gaf haar inzicht in haar eetgewoontes en hielp haar succesvol af te vallen.

Vast in oude gewoontes

“Het vet rondom mijn buik zat me gewoon in de weg, ik was het zat. Ik had al zoveel diëten geprobeerd, maar ik viel altijd terug in mijn oude gewoontes. Zlim heeft me echt vooruit geholpen. Ik wist bijvoorbeeld niet dat ik méér moest eten, om af te kunnen vallen” vertelt de 29 jarige Daisy Stout. Door de gesprekken bij Zlim werd ze zich bewust van haar eetgewoontes. Dat helpt om gezondere keuzes te maken. Daisy was bijvoorbeeld geen ontbijter. “Al van kind af aan sla ik het ontbijt over. Ik begon pas met eten tijdens de lunch. Eerder lukte me gewoon niet. Maar bij Zlim leerde ik dat je ontbijt hard nodig is, dus hebben we samen gezocht naar een manier om wel te gaan ontbijten. Ik heb nu een gezond eetpatroon met dingen die ik lekker vind. Dat zorgt er ook voor dat ik het volhoud, het voelt totaal niet als een dieet.”

Afvallen met plezier

Daisy zit inmiddels weer lekker in haar vel, en kijkt weer vol vertrouwen in de spiegel. “Ik ben in 3 maanden tijd 3 kilo en 53 centimeter in omvang afgevallen. Nog altijd ga ik echt met plezier naar Zlim, het is een hele goede ervaring. Super dat ik mij zo vertrouwd voel en goed begeleid wordt!”

Zlim klantervaring Daisy

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?