De kleding van Monique zat te strak en ze kreeg steeds meer lichamelijke klachten door haar overgewicht. Ze was er helemaal klaar mee. “Moeheid, geen zin in dingen, pijn in mijn voeten en dan tja ook nog de menopauze. Mijn hormoon huishouding was uit balans en in anderhalf jaar tijd vlogen de kilo’s er aan. Al snel dacht ik dat wanneer ik maar minder zou eten dat het wel beter zou gaan, niet dus.”

Er moest iets gebeuren

Toen de weegschaal aangaf dat Monique hetzelfde woog als toen ze hoogzwanger was 25 jaar geleden, besloot ze dat er echt iets moest gebeuren! Via een vriendin kwam ze bij Zlim terecht. “Dit past helemaal bij mij. Nog steeds ben ik heel enthousiast en ben ik niet één keer met tegenzin gegaan. De dames van Zlim hebben mij enorm gemotiveerd om met mezelf aan het werk te gaan. Met nieuwe inzichten qua voeding (zonder honger gevoel) en persoonlijke oefeningen begon mijn metamorfose proces.”

Motivatie vasthouden

Bij Zlim weten we als geen ander hoe lastig het kan zijn om je motivatie vast te houden. Naast de op maat gemaakte adviezen voor een lekker en gezond eetpatroon en sporten in de warmtecabine, ondersteunen we je om van afslanken geen straf te maken, maar een beloning. Inmiddels is er een half jaar verstreken en kan Monique vol trots zeggen dat ze 14 kilo’s en 99 cm lichter is en zichzelf fysiek zoveel fitter voelt.

“Ik heb niet het gevoel dat ik vreselijk hard ervoor heb moeten werken. De oefeningen in een heerlijke warme cabine en daarna de zalige ontspannende beloning in de ozon. De lieve dames van Zlim maakte het voor mij zo makkelijk om te doen. Trots op Zlim, maar ook zeker trots op mezelf!”

Monique & Zlim - klantervaring

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?