De Limburgse Lianne (33) staat voor de klas in het basisonderwijs, gaat graag naar de film,  lekker uit eten of een dagje weg. Ze wilde eind vorig jaar graag afvallen, maar wist niet goed hoe. Via facebook kwam ze bij Zlim terecht. “Er is een vestiging in mijn woonplaats, dus ik maakte een afspraak voor een kennismaking.” Daar bleef het niet bij, ze ging bij Zlim aan de slag.

Geen dieet, goed voedingsadvies

Door het voedingsadvies zag Lianne in dat haar eetpatroon helemaal niet zo goed was als ze dacht. “Ik vind het voedingsadvies echt heel goed. Vooral omdat het geen dieet is. Ik heb ontzettend veel tips en advies gekregen hoe ik mijn eetgewoonten kan verbeteren. En al die tips zijn heel goed uitvoerbaar. Dat zorgt ervoor dat je het ook volhoudt. En het eetdagboek helpt me enorm. Daar ben ik ook mee doorgegaan toen Zlim dicht moest. Juist door dat dagboek wist en weet ik veel sneller wanneer ik even pas op de plaats moet maken. En dus ook wanneer ik best even lekker fastfood kan eten.”

Zin om te gaan zlimmen

Lianne is sinds ze bij Zlim sport al aardig wat verandert. Niet alleen viel ze 13 kilo af en verloor ze 88 cm, ze voelt zich ook veel beter. “Ik heb veel meer energie en zin om dingen te ondernemen. En doordat ik maar blijf afvallen en mijn einddoel steeds dichterbij komt, heb ik altijd echt zin om te gaan zlimmen! Het totale pakketje is gewoon fijn. De oefeningen zijn best pittig soms, maar nooit té. En de persoonlijke begeleiding is super, je maakt echt samen met de medewerkers een plan wat steeds als het nodig is wordt aangepast. En die ozon…. Ik ben veel gewicht kwijt, dankzij de ozon is mijn huid toch mooi strak gebleven.”

De complimenten die ze krijgt neemt ze dankbaar in ontvangst. “Iedereen die overweegt om af te vallen zou bij Zlim op gesprek moeten gaan. Het is laagdrempelig, vrouwen onder elkaar, je krijgt goede persoonlijke begeleiding en het resultaat is top. Ik zeg doen!”

Zlim klantervaring Lianne

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?