Corona heeft de hele wereld in haar greep. Een van de risicofactoren die benoemd wordt is overgewicht. Marylou overziet haar leven en komt al snel tot de conclusie dat dit het punt is waar ze niet wil zijn.

“Ik wil van mijn overgewicht af. Dit keer niet met een crash dieet maar op een gezonde manier. Mijn hartsvriendin was net met Zlim begonnen en deelde haar ervaring tijdens ons saunabezoek. Gewoon gezond eten in combinatie met 2x per week een half uur bewegen in een verwarmde cabine. Dat is het. Ze verzekerde mij dat ik mijn wijntje echt niet hoeft te laten staan. Daar moest op gedronken worden!”

Balans weer vinden

De balans terug vinden tussen gezond en genieten, dat was wat Marylou nodig had. Ze is ‘flabbergasted’ dat haar jarenlange frustratie is opgelost binnen 3 maanden. Marylou is 6,4 kg en 49 cm afgevallen.

“Het is zeker geen dieet, maar een mindset. Wat ik binnen 3 maanden al ben afgevallen is ongelooflijk. Na een zoektocht van ruim 50 jaar kan ik oprecht zeggen dat ik ben thuisgekomen bij Zlim. Maar zo lang hoef jij natuurlijk niet te wachten…”

 

Zlim klantervaring Marylou

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?