Nancy had last van een winterdip, ze zat niet lekker in haar vel. Letterlijk én figuurlijk. Het valt dan natuurlijk niet mee om van de bank af te komen, maar ze besloot dat er wel iets moest gebeuren. Nancy: “Ik had al eens over Zlim gelezen, maar verder kwam ik niet. Ik durfde niet goed te gaan. Een vriendin was ook wel nieuwsgierig en samen hebben we stoute schoenen aangetrokken.”

In tijden niet meer zo goed gevoeld

Het intakegesprek was behoorlijk confronterend voor Nancy. Maar wel een goede reden om bij Zlim te beginnen. “Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld! Geen pijn meer in mijn gewrichten en niet meer depressief. Een beetje minder Nancy, maar wel veel blijer en gelukkiger! En dat door goed eten, goede oefeningen, en de altijd vrolijke dames van Zlim.”

De begeleiding werkt volgens Nancy enorm motiverend. Je moet het uiteraard zelf doen, maar daardoor hou je het ook vol. De combinatie van doelgericht bewegen en het voedingsadvies helpen je volgens Nancy enorm goed op weg. “Het is de bekende stok achter de deur. En door de gezelligheid is die niet vervelend, maar juist positief. Ik kan Zlim echt niet meer missen en ga dan ook graag door met het onderhoudsprogramma. Gezellig, samen met de dames van Zlim!”

Nancy is sinds april 68 cm in omvang minder, en is ruim 8 kilo afgevallen.

Zlim klantervaring Nancy

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?