Lijnen was niks voor Karina. Dat heeft ze dan ook nooit gedaan. Maar vorig jaar ging de knop om. Na jarenlang telkens een beetje te zijn aangekomen voelde ze dat er wat moest veranderen.

“Ik hoorde positieve geluiden over Zlim en dacht; dit past bij mij. Niet lijnen, maar een andere manier van eten en daarbij bewegen. Ik houd van lekker eten en ook dat is gewoon mogelijk gebleven op z’n tijd. De kilo’s zijn er met het grootste gemak afgevlogen. Ik voel me een stuk fitter.”

Emotioneel momentje

Zlim voelde voor Karina nimmer als een opgave door de goede adviezen, de ‘stok achter de deur’ en de gezelligheid. “Een leuke bijkomstigheid, ik heb een hele nieuwe garderobe aangeschaft! De eerste keer in het pashokje was best een emotioneel momentje. Ik heb bijna mijn doel bereikt: 25 kg en 149 cm eraf. Die laatste kilo gaat ook nog lukken!”

De manier van anders eten zit nu zo in het systeem van Karina dat het haar ongetwijfeld gaat lukken om de kilo’s eraf te houden. “En wie weet nog een beetje meer ‘vanzelf’. Nogmaals bedankt voor de zeer fijne begeleiding die jullie me hebben gegeven.”

Zlim klantervaring Karina

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?