De 32-jarige Petra komt uit Nuth, waar toevallig ook een Zlim vestiging zit. Toen ze er met een vriendin langs liep besloot ze het concept eens te proberen. Ze is nog altijd blij verrast door de positieve benadering van Zlim.

Een positieve ondersteuning

“Ik werk op een camping in Valkenburg, en ben best sportief. Ik wandel graag, doe aan Zumba en spreek graag af met vrienden. Bij Zlim sport ik echt met plezier, vooral ook omdat de weegschaal steeds omlaag gaat. Zlim is echt een hele positieve ondersteuning. Je krijgt super goede persoonlijke begeleiding en goed voedingsadvies. En in plaats van alles af te keuren wat ongezond voor je is, hoor je vooral wat je allemaal wél mag eten. Ik heb een heel nieuw eetpatroon gekregen zonder dat ik het merkte!”

Veel mooie complimenten

Aan het einde van een kuur vindt Petra het soms wel pittig. Maar omdat ze blijft afvallen blijft ze ook gemotiveerd. Ze zit veel beter in haar  vel, en heeft een betere conditie. “Ik ben al zoveel afgevallen, ruim 20 kilo, en nóg daalt de weegschaal verder. Ik zou graag nog 5 kilo extra afvallen, maar ben nu al heel erg tevreden. Van maat 44/46 naar maat 40, en dat heeft me al veel mooie complimentjes opgeleverd.”

Als het een keer iets minder goed ging, of de weegschaal toch iets meer aangaf, dan was de reactie van de medewerkers van Zlim toch altijd positief. “. De positiviteit zorgt dat je het leuk vindt om te Zlimmen, daardoor ga je je ook veel prettiger voelen. Dit concept werkt en helpt, echt.”

Petra verloor bijna 21 kilo en maar liefst 131 cm.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?