Ingrid (53 jaar) is 17 kg en 80 cm afgevallen. Voordat ze bij Zlim startte was ze wat sceptisch. “Ik ben namelijk een echte levensgenieter en Bourgondiër. Ik wilde absoluut niet koken voor mijn gezin en daarnaast zelf iets anders eten om af te vallen. Ook super intensief sporten zag ik echt niet zitten. Na het intakegesprek bij Zlim was ik helemaal om en erg enthousiast.”

Geen dieet, maar bewuste voedingskeuzes maken

Het bijhouden van een voedingsdagboek is voor Ingrid een echte eyeopener geweest. “Ik weet nu precies wat wel en niet kan. Hierdoor volg ik totaal geen dieet, maar heb ik geleerd om hele bewuste en gezonde keuzes te maken. Ook het bewegen bevalt mij erg goed. Eerst een half uurtje in de warmtecabine oefeningen doen en daarna het toetje; lekker een kwartiertje relaxen in de ozon. Daarnaast vind ik het super gezellig met de meiden van Zlim. Onder andere door hen ga ik met heel veel plezier naar zlim toe!”

 

Zlim klantervaring Ingrid

De manier van afslanken past bij mij

Door het maken van een wekelijkse afspraak en het vaste weegmoment is Zlim voor Ingrid een goede stok achter de deur. “Met zekerheid kan ik stellen dat ik eindelijk de manier van afslanken heb gevonden die bij mij past. Het heeft al geleid tot 17 kilo gewichtsverlies en meer dan 80 cm eraf. Daarbij ook nog eens op de plekken waar ik het wilde. Dit alles in een heel fijn en rustig tempo. Ik blijf zeker nog trouw bij Zlim werken aan mijn lijf en gezondheid.”

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?