De overgang gepasseerd en ruim 15 kilo zwaarder. Lies was op zoek naar een manier om de kilo’s op een gezonde manier kwijt te raken en kwam terecht bij Zlim. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek voel zij zich enorm op haar gemak. Lies vertelt: ” Alle medewerkers zijn erg aardig en professioneel. De persoonlijke aandacht en begeleiding is super. De diëtiste geeft goede voedingsadviezen en tips. De manier waarop ze dat doet, ervaar ik als zeer prettig. Niet dwingend, maar adviserend.”

Inzicht krijgen in eetritme en voeding

Lies houdt netjes haar eetdagboeken bij die ze van de Zlim diëtiste heeft gekregen. Die dragen bij aan een goed eetritme en geven tevens inzicht in de variatie en afwisseling van gezonde voeding. Inmiddels is ze al 7 kilo en 53 centimeter afgevallen. Haar doel is nog niet behaald, dus ze blijft nog even lekker bij Zlim!

“Ik zit al bijna op de helft van het aantal kilo’s dat ik graag kwijt wil. Toen ik bij Zlim begon was mijn BMI in de oranje zone, terwijl ik nu in de groene zone zit. Daar ben ik heel blij om. Van het dragen van rokken met elastiek die een beetje konden rekken, kan ik sinds kort weer broeken dragen zonder dat er rolletjes over hangen. Dat voelt zo goed! Ik ben Zlim enorm dankbaar voor hun begeleiding hierin.”

 

Afvallen na de overgang met Zlim

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?