Ontvang ons feestelijke receptenboek helemaal gratis

We kijken allemaal uit naar de feestdagen, maar ondertussen kijken we niet uit naar het moment dat je op de weegschaal staat na deze gezellige dagen. Ondanks dat kerst maar kort duurt, kun je er stiekem heel wat extra momenten bij optellen. Een borreltje hier, een gezellig etentje daar. Om dan nog maar niet te spreken van oudejaarsavond en alle oliebollen die nog in het verschiet liggen. Zlim geeft je tips om gezond en slank de feestdagen door te komen.

Gezonde recepten en tips

Waar kun je op letten om tijdens de feestdagen op gewicht te blijven, maar toch ook volop te kunnen genieten? Wij hebben voor jou alle tips op een rij gezet, zodat jij zlimme en gezonde keuzes kan maken deze feestdagen. Daarnaast hebben we heerlijke kerstdiner recepten, de lekkerste nagerechten en feestelijke cocktails. Voor jou samengesteld, zodat je de juiste balans hebt tussen gezond en genieten.  

Heel veel leesplezier en blijf gezond!

Kies alle manieren waarop je wilt horen van Zlim:

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om te abonneren, erkent je dat jouw informatie voor verwerking naar Mailchimp zal worden verzonden. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Direct na je aanmelding ontvang je het receptenboek in je mailbox. Het kan gebeuren dat deze mail in je ongewenste post komt, dus vergeet daar niet te kijken. Veel plezier!

Zlim de feestdagen in - Zlim receptenboek

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?