Lieke Sangers (29) snapt de verleiding van iets lekkers maar al te goed. Als echte zoetekauw eet ze graag een koekje. Tegen een heerlijk stuk Limburgse aardbeien vlaai is ze al helemaal niet bestand. Gelukkig gaat ze in haar vrije tijd graag sporten of wandelen met haar hondje. Zo blijft ze lekker in balans.

Meten en wegen

Lieke heeft haar eigen diëtistenpraktijk en werkt als zzp-er bij Zlim Sittard. Ze komt oorspronkelijk uit Ohé en Laak, maar woont sinds een aantaljaren met haar vriend samen in Echt. “Ongeveer 8 jaar geleden heb ik gereageerd op een vacature bij Zlim. In het begin was ik met name de dames aan het begeleiden met het uitvoeren van de oefeningen. Vrij snel hierna ben ik ook gestart met het voeren van gesprekken en met de metingen. Nu ben ik ongeveer 1x per maand bij Zlim Sittard en doe dan de voedingsconsulten.

Persoonlijk contact

Natuurlijk gaat het in die gesprekken over voeding. Maar ook vraagt Lieke de dames naar wat er goed gaat en waar ze tegenaan lopen. “Het contact met de vrouwen vind ik het leukste. Je bouwt echt een band met ze op. Het is hartstikke fijn te zien dat veel vrouwen hun doel bereiken, wat dat doel ook mag zijn!”

Achter de schermen bij Zlim Sittard - Diëtist Lieke

Meer dan afvallen

De methode van Zlim is er namelijk niet alleen op gericht om kilo’s te verliezen. Het is veel meer dan dat. Er wordt vooral gekeken naar het uiteindelijke doel, wat wil je bereiken? De één wil lekkerder in z’n vel zitten, de ander wil minder rugklachten of meer energie. Op die basis wordt een programma samengesteld. 

Een van de pluspunten, zo vindt Lieke: “Wat Zlim vooral onderscheidt van bijvoorbeeld sportscholen is écht het persoonlijke contact. Een kort gesprekje, of alleen al de vraag hoe het met iemand gaat, maakt veel verschil. Je kent de doelstelling en helpt de cliënt er heen. Door de oefeningen in de loop van de tijd aan te passen blijft het programma uitdagend. Ik denk dat Zlim eigenlijk heel breed is, een stuk breder en vooral persoonlijker dan een sportschool. En toch heel kleinschalig en gezellig.”

Ben je benieuwd wat jij samen met Zlim kunt bereiken? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Zlim vestiging en maak vrijblijvend een afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?