De 60 jarige Ellen Kamphuis-Crijns gaat in haar vrije tijd graag lekker sportief te keer. Ze wandelt, fietst, gaat uiteraard sporten en ook leest ze graag. Sinds vijf jaar werkt ze bij Zlim in Weert en daar geniet ze van haar werk als onder meer coach en gastvrouw. Ze verheugt zich altijd enorm op de boterham met kaas en de kop koffie bij de lunch, dat is Ellen’s guilty pleasure.

Ellen van Zlim Weert

Luisterend oor

Ellen is geboren in Maastricht en is opgeleid als verpleegkundige A. Vijf jaar geleden vroeg vestigingsmanager Renée haar om bij Zlim te komen werken. Ellen: “Ik vind het fijn mensen te ontvangen, ze een welkom gevoel te geven. Daarnaast werk ik als coach, om onze klanten te blijven motiveren. Dat betekent ook dat ik soms een luisterend oor bied.”

Ellen doet haar werk met veel plezier. Ze houdt van het contact met mensen, het bieden van steun en ze vindt haar werkzaamheden heerlijk gevarieerd. Ze houdt ook de administratieve planning en de agenda bij. “Maar het allerfijnste is het om te zien dat een cliënt zijn drive gevonden heeft en zich uiteindelijk weer helemaal happy voelt met zichzelf!”, vindt Ellen.

Gezonde leefstijl ontwikkelen door te sporten in een Zlim warmtecabine

Kracht

“Wat heel krachtig is, is volgens mij het feit dat het zo kleinschalig en laagdrempelig is. En vrouwen onder elkaar. De dubbele aanpak van zowel de sportieve als mentale gezondheid en de goede begeleiding wat voeding betreft maakt de Zlim methode echt uniek. Ik zou dan ook graag tegen alle vrouwen willen zeggen dat ze bij ons van harte welkom zijn. We staan voor je klaar en begeleiden je graag op alle vlakken. Dat levert niet alleen zichtbaar resultaat op, maar ook kom je beter in je vel.”

Heb jij ook behoefte aan wat coaching bij het afvallen en wil je letterlijk en figuurlijk beter in je vel komen?  Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Zlim vestiging en maak vrijblijvend een afspraak.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?