Debbie is 46 jaar en geniet enorm van een wijntje met een lekker hapje erbij. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen in puberleeftijd. Behalve uit eten, gezellig borrelen en weekendjes weg besteed ze veel tijd aan de hobby van haar dochter; zij voetbalt op hoog niveau in Duitsland. Ruim vijf jaar geleden begon Debbie bij Zlim in Beuningen.

Variatie en intensief klantcontact

“Ik werk al zestien jaar in de sportbranche en dan met name receptiewerk. Heel leuk, maar ik wilde wat meer afwisseling en wat intensiever klantcontact. Ik kwam terecht bij Zlim. Naast de administratie begeleid ik bij de cabines en doe ik figuuranalyses. Ook ben ik graag bezig met sociale media.”

Sporten is toegankelijk voor iedereen

De grote kracht van Zlim zit ‘m volgens Debbie in de toegankelijke manier van sporten. “De methode maakt het voor iedereen mogelijk om te sporten, ook als je klachten hebt of aandoeningen. Het is fantastisch om mensen op weg te helpen, om te zien hoe ze ondanks hun aandoening of klacht enorm vooruitgaan! Daarnaast is de combinatie van de warmtecabine en ozon top. En je sport heel effectief in een relatief korte tijd.”

Zlim Beuningen - Debbie

Geen afvallers

Bijzonder vindt Debbie dat er nauwelijks afvallers zijn bij Zlim. Of nou ja, klanten vallen wel af in gewicht, maar niet in motivatie. “Dat vind ik echt een opvallende tegenstelling in vergelijking met andere fitness studio’s. De dames werken hier heel prettig aan hun eigen uitdaging en doelstelling. Daar helpt onze persoonlijk begeleiding natuurlijk ook bij. Het werkt echt motiverend.”

Vooruitgang geeft voldoening

Door de persoonlijke begeleiding zijn de medewerkers ook nauw betrokken bij de klanten. En dat maakt wel eens indruk. “Een klant die onlangs bij ons gestart is vertelde dat ze door een bedrijfsongeval al tien jaar niet veel anders meer kan dan wandelen. Nu ze bij ons is gestart lukt het haar om ook weer andere oefeningen te doen, en inmiddels haalt ze zelfs de 60 herhalingen per oefening. Dat geeft zoveel voldoening, ook voor ons!”

Nieuwsgierig?

Wil je ook anders en meer gevarieerd bewegen? Of ben je beperkt door klachten en weet je niet goed wat je kunt doen? Zlim helpt je met het zoeken naar jouw balans tussen gezond en genieten. Door het geven van persoonlijk advies op het gebied van voeding en beweging. Ben je benieuwd naar wat jij kunt bereiken samen met Zlim? Maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde vestiging voor een kennismakingsgesprek.

Benieuwd wat zlim voor jou kan betekenen?