Plaatselijk afslanken

Plaatselijk afslanken

Je kent het vast wel. Lichaamsvet gaat altijd naar dezelfde lichaamsdelen toe. Denk aan je heupen, je billen, je benen of je buik. Daarom willen veel vrouwen graag plaatselijk afslanken. Maar dit is helaas geen makkelijke klus. Het lichaamsvet doet namelijk vrijwel nooit wat wij willen. Zo kan het zijn dat je tijdens het diëten wel vet verliest, maar niet op die exacte plek. Of dat het vet zich tijdens het afslanken juist verplaatst naar deze probleemgebieden. Dit is de reden waarom plaatselijk afslanken voor veel vrouwen haast onmogelijk lijkt. Toch kan Zlim jou helpen om het plaatselijk afslanken te stimuleren. Daar leggen we je graag alles over uit.

Is plaatselijk afslanken eigenlijk wel mogelijk?

Bij sommige vrouwen komen de extra kilo’s eraan bij de billen en bij de andere vrouw juist bij de buik. Veel vrouwen willen plaatselijk afslanken om deze probleemgebieden aan te pakken. Helaas is plaatselijk afslanken niet echt mogelijk. Je kan bijvoorbeeld niet alleen bij je bovenbenen afslanken zonder dat de rest van jouw lichaam ook verandert. Het is zelfs zo dat de lichaamsdelen waar jij het snelst vet krijgt, ook de lichaamsdelen zijn waar dit vet het er het lastigste afgaat. Maar gelukkig is er wel een oplossing.

Het is namelijk mogelijk om het plaatselijk afslanken te stimuleren. Zlim kan jou hierbij helpen. Op die manier stimuleer je niet alleen het plaatselijk afslanken, maar ook je gezondheid en zelfvertrouwen gaan er weer een stuk op vooruit. Bij Zlim is iedere vrouw uniek. Daarom volgt iedere vrouw een individueel programma dat volledig is afgestemd op jouw leeftijd, doelen, conditie en fysieke tekorten en klachten.

Wil jij het plaatselijk afslanken stimuleren? Dan is het bij ons mogelijk om te bewegen in een warmtecabine. In zo’n warmtecabine is het een aangename temperatuur van 36°C. Hierin kun je oefeningen uitvoeren die gericht zijn op de lichaamsdelen waar jij jouw figuur wil verbeteren. Dit doe je gemiddeld twee keer per week een half uurtje lang. Hierdoor zul je al snel resultaten zien.

De juiste voeding, voldoende beweging en ontspanning

Om plaatselijk afslanken te stimuleren is het verstandig om vast drie zaken in je levensstijl aan te passen: gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning. Deze drie punten vormen de basis om plaatselijk af te kunnen slanken. Hierbij is het verstandig om te beginnen met het aanpassen van je voedingsschema. Probeer koolhydraten wat vaker te laten staan en ga meer voor eiwitrijke en vezelrijke maaltijden. Zlim kan jou helpen de balans te vinden tussen gezond en genieten.

Het is belangrijk om gezonde voeding te combineren met voldoende beweging. Alleen op die manier kan je de probleemgebieden écht aanpakken en plaatselijk afslanken. Door meer te bewegen verlies je niet alleen gewicht, je spiermassa wordt ook behouden en je lichaam wordt weer wat strakker.

Wanneer je plaatselijk wil afslanken is het ook erg belangrijk om voldoende te ontspannen. Dat klinkt wellicht gek, maar je kan alleen het maximale resultaat neerzetten wanneer je ontspannen bent. Stressvolle situaties brengen namelijk je hormonen uit balans. Dit kan ervoor zorgen dat jij meer eetbuien krijgt en dit werkt uiteraard niet erg handig als je plaatselijk wil afslanken. Om te zorgen voor voldoende ontspanning tijdens je afslankproces kan je bij Zlim terecht voor ozontherapie.

Gedurende 15 minuten onderga je een huidbehandeling in een ozoncabine. Hierdoor worden de poriën van je huid geopend. Daarnaast stimuleert het de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Ozontherapie zorgt ervoor dat je het bewegen bij Zlim op een ontspannende manier afsluit. Dit werkt erg goed wanneer je plaatselijk wil afslanken.

Plaatselijk afslanken stimuleren

Vrijwel elke vrouw heeft specifieke lichaamsdelen waar zij graag zou willen afslanken. Zlim weet als geen ander hoe lastig dit afslankproces kan zijn. Wij geven je vast een aantal tips waarmee jij het plaatselijk afslanken kan stimuleren.

De buik 

Eén van de lichaamsdelen waar vrouwen het liefst willen afslanken is de buik. Om dit te realiseren is het noodzakelijk om gezond en gevarieerd te eten. Door jouw eetschema aan te passen merk je al snel het verschil. Daarnaast is het belangrijk om de juiste buikspieroefeningen uit te voeren om plaatselijk af te slanken. Zlim stemt de oefeningen af op jouw leeftijd, conditie en fysieke tekorten en klachten. Door deze oefeningen uit te voeren in een warmtecabine ervaar je ook geen spierpijn!

De heupen 

Je kent ongetwijfeld de ‘zwembandjes’ wel. Iedere vrouw wil zo snel mogelijk van deze vetmassa rond de heupen af. Helaas zijn de heupen één van de moeilijkste lichaamsdelen om vet te verliezen. Wil jij hier plaatselijk afslanken? Dan raden we je aan om suikers, ongezonde vetten en koolhydraten zo veel mogelijk te laten staan. Wandelen, dansen en oefeningen voor je zijbuikspieren kunnen het plaatselijk afslanken bij de heupen stimuleren.

De billen 

Er zijn veel vrouwen waarbij de extra kilo’s eraan komen bij de billen. Dit is over het algemeen geen probleem, maar dan wil je wel dat deze stevig en mooi gevormd zijn. In de meeste gevallen zit er overtollig vet op de billen waardoor het er niet strak en getraind uitziet. De basis voor het plaatselijk afslanken bij de billen is het volgen van een gezonder voedingsschema. Verder werkt een combinatie van cardio- en krachtoefeningen stimulerend voor de vetvermindering van je billen. De cardio oefeningen zorgen ervoor dat je afslankt bij je billen en de krachtoefeningen maken de billen strakker en steviger.

De benen 

Heb jij een favoriete spijkerbroek die je niet meer kan dragen omdat je meer vet rond je onder- en bovenbenen hebt gekregen? Dan is de kans groot dat je plaatselijk wil afslanken rond je benen. Om dit proces te stimuleren kan je op lage intensiteit cardio-oefeningen uitvoeren. Ook hardlopen kan hier goed bij helpen. Zorg er dan alleen wel voor dat je op een vlakke ondergrond loopt.

Plaatselijk afslanken? Maak kennis met Zlim

Wil jij plaatselijk afslanken? Bijvoorbeeld bij je buik, je benen, je armen of je billen? Dan ben je bij Zlim aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat jij een slanker, fitter en gezonder lichaam krijgt. Jouw voedings- en bewegingsschema wordt volledig afgestemd op jouw leeftijd, conditie, doelen en fysieke tekorten of klachten. Op die manier stimuleren we het plaatselijk afslanken op de lichaamsdelen waar jij dit graag wil.

Wil jij meer weten over plaatselijk afslanken? Heb je nog vragen? Of wil je gewoon graag kennismaken met een van onze specialisten? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek!

Benieuwd wat Zlim voor jou kan betekenen?